reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiecie dzieci się urodziły to muszą się nacieszyć.

Violu ile po antybiotyku mam wziąć priobiotyk? Wiem,że przed się bierze ale po też można. Nie wytrzymałam i wzielam amotax dostałam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
czytam was dziewczyny....jutro bede wiedziala co z mieszkaniem. zanajomi maja do wynajecia 4 pokoje na 4 pietrze ale jakas rodzina byla pierwsza j jutro beda ogladac takze czekam do jutra czy biora to mieszkanie czy nie. jak sie zdecyduja to bede gorzej niz w czarnej dupie.....nie dosc ze praktycznie nie ma mieszkan w okolicy to jak jakies ogloszenie sie pojawi to odrazu znika bo mega duzo ukraincow przyjachalo w nasze rejony i wszystko idzie dla nich..... ogolnie tu gdzie jestesmy to nie mozemy byc za dlugo bo nie dam rady. pol domku (3 pokoje. kuchnia i mikro lazienka. i mieszka tu tesciu, brat M (jutro wraca z delegacji juz) z zona i dwojka dzieci (niesfornych) i teraz jeszcze my w 4. i na dodatek trzeba palic w piecach bo dopiero beda robic centralne. malej nie moge z oczu spuscic normalnie. masakra jakas....
wczoraj ojciec do mnie zadzwonil zebysmy przyjechali porozmawiac. to pojechalismy, chociaz M narazie pracy nie musi na juz szukac. aaaa cale zycie mi sie zjebalo, nie spie po nocach glowa mnie boli...

MalaMi no czasami życie potrafi zaskoczyć....
To z tatą było aż tak źle że musieliscie się wyprowadzić?
Trzeba myśleć pozytywnie mimo że świat się na łeb wali

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała a mąż prace stracił czy coś nie kumam? Bierzcie cokolwiek, szacun dla rodziny ze was przyjęli. Ale z rodziną to dobrze tylko na zdjęciach.

atdctrd8ammce1aq.png

MałaMi szkoda, że tak się potoczyło, zamiast cieszyć się córeczką to masz stres. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze zawsze po burzy wychodzi słońce. Ważne, że zdrowi jesteście i razem dacie radę.
Trzymam kciuki żeby udało się mieszkanie znaleźć.
U mnie w okolicy za to pełno mieszkań do wynajęcia i na sprzedaż wszyscy się wyprowadzają.

MałaMi faktycznie nie kolorowo. Ciezko cos powiedziec. Mam nadzieję ze tamci sie nie zdecydują i będzie mieli gdzie mieszkac. 4 piętro tez malo komfortowe ale w takiej sytuacji to raczej nie ma znaczenia.

reklama
Aniu czesto gesto mega awantury, ile razy slyszalam ze nie zajmuje sie malym tylko on sam ze soba sie bawi ze biernie patrzymy na niego itd. w nocy awantury bo maly krzyczy czasem przez sen bo ma te leki to oczywiscie przez nas. ile mozna tego sluchac bylo?
kulcia M jest zatrudniony u moich rodzicow. narazie urlop zeby troche to opadlo bo jak sie pakowalismy to byla taka wojna w domu ze szok, krzeslo od biurka az polecialo i duzo innych rzeczy. a co do mieszkan to nje ma nic. moze wisi jakies sporadyczne ogloszenie od x czasu. ale bardziej rudera i za kupe kasy miesiecznie.... a musimy miec jako tako warunki bo dzieci

Do góry