reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Chwile mnie nie bylo a tu prawie porod. Trzymam juz kciuki Kasia :-)
Dorcia poki co nie kusi. Może jak juz kopac zacznie i bedzie ciszej to wtedy bedzie kusic bardziej. A co do brzucha to rosnie troszke ;-)
MałaMi taki miałaś brzusio duzy a to taka kruszynka mala. Jej ciuszki na 50 to takie maciupki.
A moja Mamcia w Anglii juz wytrzymać nie mogla i na zakupach jak byla, kupila ciuszek maluchowi :-)
Dorcia poki co nie kusi. Może jak juz kopac zacznie i bedzie ciszej to wtedy bedzie kusic bardziej. A co do brzucha to rosnie troszke ;-)
MałaMi taki miałaś brzusio duzy a to taka kruszynka mala. Jej ciuszki na 50 to takie maciupki.
A moja Mamcia w Anglii juz wytrzymać nie mogla i na zakupach jak byla, kupila ciuszek maluchowi :-)
Załączniki
Nuśkaaa
Dora u mnie cisza, jak cos sie zacznie to na pewno dam znac
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Chwile mnie nie bylo a tu prawie porod. Trzymam juz kciuki Kasia :-)
A moja Mamcia w Anglii juz wytrzymać nie mogla i na zakupach jak byla, kupila ciuszek maluchowi :-) Zobacz załącznik 794333
Jakie słodkie misie
Mnie bardziej kusiło usg na początku teraz jak są ruchy to jestem spokojniejsza bo młody daje znać o sobie Już się przyzwyczaiłam że mnie rano budzi kopniaczkami i późnym wieczorem nie daje zasnąć a w ciągu dnia spokojniej.
Jesli nic sie nie bedzie dzialo to jutro idziemy do domu
Mam na sali 2 dziewczyny jedna ma kolke nerkowa i wyje z bolu a druga jest w 34 tygodniu i maluszek wazy 1600 i malo przybiera. Napatrzylam sie od wczoraj na rozne przypadki tu i doszlam do wniosku ,ze nie docenialam tego jak u mnie prawie bezobjawowo cala ciaza przeszla. Oby tylko jeszcze dobrze na finiszu bylo
Mam na sali 2 dziewczyny jedna ma kolke nerkowa i wyje z bolu a druga jest w 34 tygodniu i maluszek wazy 1600 i malo przybiera. Napatrzylam sie od wczoraj na rozne przypadki tu i doszlam do wniosku ,ze nie docenialam tego jak u mnie prawie bezobjawowo cala ciaza przeszla. Oby tylko jeszcze dobrze na finiszu bylo
KasiaMarysia23
Kasia,Nuśkaaa nie można na chwile forum zostawić bo poród ominie
Mała mi ale kruszynka niech rośnie szybko.
A u nas tak
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mała mi ale kruszynka niech rośnie szybko.
A u nas tak
KasiaMarysia23
Jestem w szoku, że dwa od razu. Magda jest marudna i nie wiem czy od góry się nie szykują....
A raz już mnie zagryzła ale lekko.
A raz już mnie zagryzła ale lekko.
reklama