reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Nie wiem czy Wam pisałam że od jakiegoś czasu boli mnie posladek a raczej kość w pośladku. Dziś wyczytałam że powodem może być np łożysko na przedniej ścianie i wtedy dziecko uciska na kręgosłup i promieniuje do posladka. Niestety boli do samego porodu
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
viola150
Ojj ja okres zabkowania u Filipa wspominam.bardzo dobrze a właściwie nie wspominam bo nawet nie wiem kiedy poszczególne zęby mu wychodziły :-) obawiam się że przy Amelce moge sie przekonać co to ząbkowanie [emoji6]India co jadłaś?
Kulcia ciesz się bo ząbkowanie to ciężki okres
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Te dwa ząbki także bezboleśnie wyszły więc może inny powód jest marudzenia.Ojj ja okres zabkowania u Filipa wspominam.bardzo dobrze a właściwie nie wspominam bo nawet nie wiem kiedy poszczególne zęby mu wychodziły :-) obawiam się że przy Amelce moge sie przekonać co to ząbkowanie [emoji6]
Może tak źle nie bedzie z Amelką, taka grzeczna z niej dziewczyna
Mnie znowu ostro bierze. Wgl spać nie mogę, Magda wieczorem płakała jak nie wiem. Jak zasnęła to tak twadro , że jak sprawdzałam jej kark to nie poczuła nawet.
Ubrana w body dł.rękaw, welurkowego pajaca i skarpety na to kołderka miała chłodny kark. W pokoju 21•C. Dostała raz dziennie ketotifen i może po tym tak śpi[emoji22]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Marysiu, jadlam kurczaka w sosie sojowo miodowym z sezamem..do tego ziemniaki i moja ulubiona surowka z pekinskiej
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakiś przepis na tego kurczaka bym chętnie przygarnela bo brzmi smakowicie
dora032
W szpitalu dzis tez kurczaka serwowali.Musze przyznac ze jestem w szoku ze tu takie dobre jedzenie
Ale Madzia ma zabki, strach sie bac
Dora i jak lepiej Ci troche?
To masz szczęście ze Cię dobrze karmią, żeby urodzić siłę trzeba mieć. Ja kiepsko wspominam żywienie szpitalne, ale akurat miałam apogeum mdłości więc to też tłumaczy bo np dziewczyna z sali obok wcinala wszystko i narzekala ze mało Ja na dodatek znalazłam włosa w zupie i był koniec...
A tak to Kasiu dzięki już trochę lepiej Nawet coś tam zjadłam na obiad i poczułam głód więc wracam do żywych
Padniętam byłam i spałam od 19 do 22 prawie i teraz sobie leżę od trzech godzin i licze barany
dora032
Nie wiem czy Wam pisałam że od jakiegoś czasu boli mnie posladek a raczej kość w pośladku. Dziś wyczytałam że powodem może być np łożysko na przedniej ścianie i wtedy dziecko uciska na kręgosłup i promieniuje do posladka. Niestety boli do samego porodu
Współczuję...
Moze to taki chwilowy ucisk i jednak przejdzie Badz dobrej mysli
reklama
India9
Jak bede pamietala to Ci jutro zrobie fotke przepisu. A jak nie to sie upomnij, bo mnie sie przez te nocne wstawanie pamiec nie trzyma w ogole.Jakiś przepis na tego kurczaka bym chętnie przygarnela bo brzmi smakowicie
Marysiu, a co to jest, to co bierze?
Jak pokazalam pediatrze Adziowe suche i czerwone miejsca na twarzy to powiedziala, ze to nie alergiczne tylko lojotokowe i nic z tym nie zrobimy. Tylko przemywac mozemy.... Srednio chce mi sie w to wierzyc
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom