reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania- musisz wziasc globulki antybgrzybiczne , nie ma w aptece bez recepty ? Bo ja tu np mam , sa jedne bez recepty , MONAZOL sie nazywają 2 globulki na 2 noce , zadasz wszystko przechodzi .
Jak nie to lec do niech niech ci wypisze receptę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie ma chyba nic, poza tym nie chce nic brać bez konsultacji z lekarzem. Czekam aż moje dziecko przestanie skakać mi w brzuchu i idę się szykować.
To moja chyba 3 grzybica w życiu. Tragedia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!!
1486105363-aaaaaa.jpeg

Ja talentu nie mam, albo go jeszcze nie odkryłam;)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Przesłodka :)

Słodka Madzia ;-) gdzie idziecie ?[emoji5][emoji5][emoji5]
Ania- No dziwne ze nie ma nic , u nas tylko te monazol i można w ciazy , oj ja tez 3 razy w życiu grzybica i to każda w ciąży [emoji31][emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Olu w polsce niestety wszystkie globulki typowo p.grzybicze sa na recepte. Mozna kupic jedynie clotrimazol krem ale on przy porzadnej infekcji pomaga tylko na chwilę. Tu juz beda potrzebne porzadne lekarstwa.

Aniu współczuje!! Daj znać co ginka powiedziala.

Ale slodziutka Madzia :-) :-) super czapa, na pewno jej zimno nie bedzie [emoji6]

Wiki ja tam sie czaje na tyle rzeczy ale właśnie musze brac poprawke na dostawe, ze mi Amelka w tym czasie urosnie. Na Filipa jakie super bluzeczki. Ale np mój mąż-elektryk- stwierdził ze narzedzia są w cenie takiej jak w polsce wiec nie oplaca sie ich zamawiac.

Ja jem sniadanko, mala jeszcze spi. Przebudzila sie jak zawsze jak Filip sie szykowal do przedszkola i udało jej sie zasnac jeszcze.

relgh371tsldyf8u.png

Dziękujemy :)

Słyszałyscie i tym
OlaMagda ja taka zdolna nie jestem :p w auchan też były ostatnio ale nie szaleje tak bardzo. A Milcia przeslodko w nich wygląda.

Viola, tak ta strona :-) wlasnie bracik mi mówił ze nawet do 3 miesięcy, a mi się nie spieszy.
Jak bede miała czas to sobie tam popatrzę. Tylko kurcze siedzę w domu i nie mam czasu :-o nawet zartowalam do męża ze rozumiem te wiecznie spieszace sie emerytki, pewnie one tez tak maja :p

Rozumiem Cię z tym brakiem czasu. Pamiętam jak coś miałam zrobić i potem mówię do męża, że nie zrobiłam bo nie miałam czasu i oboje wtedy w śmiech ;)

Jakby któraś miała czas i ochotę na wyciskacz łez to polecam " I że Cię nie opuszczę" o kobiecie która straciła pamięć. Poryczałam się jak bóbr

Jakby któraś miała czas i ochotę na wyciskacz łez to polecam " I że Cię nie opuszczę" o kobiecie która straciła pamięć. Poryczałam się jak bóbr
Mi teraz to dużo do płaczu nie trzeba. Oglądam ostatnio znowu seks w wielkim mieście i też się wczoraj poryczalam hehe a koleżanka mówi żeby nie oglądać chirurgów bo będę wyla jak koza :)

reklama
Anka a smarujesz się Clotrimazolum?

OlaMagda jesteśmy u teściów.

Dora oj ja nie przepadam za takimi filmami.

Viola czapka rzeczywiście cieplutka:)

Dziękujemy za komplementy:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry