reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ten film co poleciłam to nie dramat, nie ma tragedii Tylko tak romantyczna miłość, że teraz na samo wspomnienie znów mam mokro w oczach :) A tak przypadkiem wczoraj włączyłam bo ja do snu muszę sobie coś włączyć.

Ja ostatnio plakalam na filmie since fiction - " dzień, w którym zatrzymała sie ziemia", wiec tez wole nie tykac melodramatow i dramatow.
I obciach, bo kiedys w kinie poryczalam sie na horrorze.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała Madzia to na Antarktydę w takiej czapie może jechać. Super słodko wygląda :)

Ja pamiętam jak chodziłam do przedszkola to miałam futerko z królików z kapturem na dodatek. Nienawidziłam go. Było w nim sztywno i gorąco i miało takie zapinanie jak to futerka i włoski smerały po nosie Jak mnie rano mama w to ustrojstwo zapakowała, jeszcze szalikiem zawinęła tak że buzię zastawiała to jak mumia
Pierwsze i ostatnie futro w życiu ;)

Ja ostatnio plakalam na filmie - " dzień, w którym zatrzymała sie ziemia", wiec tez wole nie tykac melodramatow i dramatow.
I obciach, bo kiedys w kinie poryczalam sie na horrorze.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na Listach do M się w kinie poryczałam i to tak koncertowo, że rozmazałam się jak panda Od tego czasu mąż wybiera filmy i chodzimy na since fiction albo bajki
Nie ma to jak epoka lodowcowa 3 D na rocznicę ślubu ;)

Ja tez becze na filmach :-(
Zaraz lecę po torta jakiegoś bo moj maż ma jutro urodziny , narazie nie robimy imprezy bo gdzie jaka salon nie gotowy , i kupiłam mu zajebista branzoletke :-)
Facet tam robi jeszcE boki płytek to przy ścianach i wzdycha jakby mu sie robić nie chciało i do tego jak wychodzi ciąć na przed dom to mi tak trzaska drzwiami ze go zabije zaraz a Milena śpi we wózku i musiałam ją dac do mojego pokoju do tego a tam wykładzina wiec musiałam najpierw stare prześcieradło położyć , ja pierdziele bo tylko tam w miarę cisza bo na końcu korytarza nasz pokój . [emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anka a smarujesz się Clotrimazolum?

OlaMagda jesteśmy u teściów.

Dora oj ja nie przepadam za takimi filmami.

Viola czapka rzeczywiście cieplutka:)

Dziękujemy za komplementy:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia jak kiedyś czytałam że clotrimazolu to nie bardzo w ciąży można używać więc się nie smaruje bo się boję

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez becze na filmach :-(
Zaraz lecę po torta jakiegoś bo moj maż ma jutro urodziny , narazie nie robimy imprezy bo gdzie jaka salon nie gotowy , i kupiłam mu zajebista branzoletke :-)
Facet tam robi jeszcE boki płytek to przy ścianach i wzdycha jakby mu sie robić nie chciało i do tego jak wychodzi ciąć na przed dom to mi tak trzaska drzwiami ze go zabije zaraz a Milena śpi we wózku i musiałam ją dac do mojego pokoju do tego a tam wykładzina wiec musiałam najpierw stare prześcieradło położyć , ja pierdziele bo tylko tam w miarę cisza bo na końcu korytarza nasz pokój . [emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj niech już Wam ten remont skończą, wiem jakie to uciążliwe jak się mieszka i remontuje. Zawsze narzekam, a potem i tak coś jeszcze wymyślam. Potem za to jest ślicznie. U mnie jak facet robił łazienkę na górze to nie chciało mu się po schodach latać i na tarasie docinał płytki Ja tam jakieś kartony porozkładałam. Ten się z czasem tak rozochocił, że jakieś zaprawy tam mieszał i tak mi płytki na tarasie urządził, że szczotką szorowałam całe lato żeby to dziadostwo usunąć. No zła byłam jak diabli.

Sto lat dla męża !!!!!

reklama
Ja muszę się zmotywować i w przyszłym tyg na tą krzywą cukrową iść. Na 17 lutego muszę mieć wynik, wolę zacząć wcześniej jakby za pierwszym podejściem nie poszło. Obawiam się tego siedzenia dwie godz w przychodni i tej grypy i chorych bo ja w mig łapę wszystko teraz ;)

Do góry