reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ten film co poleciłam to nie dramat, nie ma tragedii Tylko tak romantyczna miłość, że teraz na samo wspomnienie znów mam mokro w oczach :) A tak przypadkiem wczoraj włączyłam bo ja do snu muszę sobie coś włączyć.

Ja ostatnio plakalam na filmie since fiction - " dzień, w którym zatrzymała sie ziemia", wiec tez wole nie tykac melodramatow i dramatow.
I obciach, bo kiedys w kinie poryczalam sie na horrorze.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała Madzia to na Antarktydę w takiej czapie może jechać. Super słodko wygląda :)

Ja pamiętam jak chodziłam do przedszkola to miałam futerko z królików z kapturem na dodatek. Nienawidziłam go. Było w nim sztywno i gorąco i miało takie zapinanie jak to futerka i włoski smerały po nosie Jak mnie rano mama w to ustrojstwo zapakowała, jeszcze szalikiem zawinęła tak że buzię zastawiała to jak mumia
Pierwsze i ostatnie futro w życiu ;)

Ja ostatnio plakalam na filmie - " dzień, w którym zatrzymała sie ziemia", wiec tez wole nie tykac melodramatow i dramatow.
I obciach, bo kiedys w kinie poryczalam sie na horrorze.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na Listach do M się w kinie poryczałam i to tak koncertowo, że rozmazałam się jak panda Od tego czasu mąż wybiera filmy i chodzimy na since fiction albo bajki
Nie ma to jak epoka lodowcowa 3 D na rocznicę ślubu ;)

Ja tez becze na filmach :-(
Zaraz lecę po torta jakiegoś bo moj maż ma jutro urodziny , narazie nie robimy imprezy bo gdzie jaka salon nie gotowy , i kupiłam mu zajebista branzoletke :-)
Facet tam robi jeszcE boki płytek to przy ścianach i wzdycha jakby mu sie robić nie chciało i do tego jak wychodzi ciąć na przed dom to mi tak trzaska drzwiami ze go zabije zaraz a Milena śpi we wózku i musiałam ją dac do mojego pokoju do tego a tam wykładzina wiec musiałam najpierw stare prześcieradło położyć , ja pierdziele bo tylko tam w miarę cisza bo na końcu korytarza nasz pokój . [emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anka a smarujesz się Clotrimazolum?

OlaMagda jesteśmy u teściów.

Dora oj ja nie przepadam za takimi filmami.

Viola czapka rzeczywiście cieplutka:)

Dziękujemy za komplementy:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia jak kiedyś czytałam że clotrimazolu to nie bardzo w ciąży można używać więc się nie smaruje bo się boję

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez becze na filmach :-(
Zaraz lecę po torta jakiegoś bo moj maż ma jutro urodziny , narazie nie robimy imprezy bo gdzie jaka salon nie gotowy , i kupiłam mu zajebista branzoletke :-)
Facet tam robi jeszcE boki płytek to przy ścianach i wzdycha jakby mu sie robić nie chciało i do tego jak wychodzi ciąć na przed dom to mi tak trzaska drzwiami ze go zabije zaraz a Milena śpi we wózku i musiałam ją dac do mojego pokoju do tego a tam wykładzina wiec musiałam najpierw stare prześcieradło położyć , ja pierdziele bo tylko tam w miarę cisza bo na końcu korytarza nasz pokój . [emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj niech już Wam ten remont skończą, wiem jakie to uciążliwe jak się mieszka i remontuje. Zawsze narzekam, a potem i tak coś jeszcze wymyślam. Potem za to jest ślicznie. U mnie jak facet robił łazienkę na górze to nie chciało mu się po schodach latać i na tarasie docinał płytki Ja tam jakieś kartony porozkładałam. Ten się z czasem tak rozochocił, że jakieś zaprawy tam mieszał i tak mi płytki na tarasie urządził, że szczotką szorowałam całe lato żeby to dziadostwo usunąć. No zła byłam jak diabli.

Sto lat dla męża !!!!!

reklama
Ja muszę się zmotywować i w przyszłym tyg na tą krzywą cukrową iść. Na 17 lutego muszę mieć wynik, wolę zacząć wcześniej jakby za pierwszym podejściem nie poszło. Obawiam się tego siedzenia dwie godz w przychodni i tej grypy i chorych bo ja w mig łapę wszystko teraz ;)

Do góry