Wiki - [emoji5][emoji5][emoji5]ja moje opaski robie sama , a jedyne jakie zamawiałam to z polskiej strony
www.butterflykids.pl
I udało mi sie znajsc 2 w HM i jedna w zara .
Super te figurki z masy solnej ja uwielbiam takie rzeczy czekam jak Milena podrośnie by sie bawić z nia w takie rożne , rysowania plasteliny [emoji2]
Czy mam zdolności to niewiem ale lubie takie rzeczy :-) śpiewać tez ujdzie , kołysanki zawsze śpiewam , moj mąż ma juz dość jak słyszy , " z popielnika na Wojtusia " ( Milena przy tym odrazu oczy zamyka ) hahaha albo " ta Dorotka " zresztą wszystko jej śpiewam " moje miasto wadowice " nawet , jak byłam mała grałam na skrzypcach od 5 do 15 lat .
MalaMi i Viola. - o jakim foteliku mówicie ? Do auta ? Moj jest chyba do 18 czy 20 kg sama nie wiem ...
Oj Anka mi sie marzy pianino w salonie , ostatnio cos teściowa mówiła ze nam da swoje bo mamy więcej miejsca niz ona :-) [emoji1360][emoji5]
Pisze do was jest 5h rano Milena sie przebudziła piła wodę , cumel i śpi , a dziś śpi jeszcze ze mną w łożku hihi bo mąż ostatnia noc w delegacji , jutro przylatuje .
Ostatnio któraś pytała o fajne mamy do śledzenia na instagram czy snapchat , moje ulubione to : 1 - fox.mama - insta , majablonska- snapchat . 2- Karolina_golonka instagram i jeszcze. 3- szavka , 4 -light_chocolatte , ula bachórz , 5- tammy hembrow .
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom