reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki - [emoji5][emoji5][emoji5]ja moje opaski robie sama , a jedyne jakie zamawiałam to z polskiej strony www.butterflykids.pl
I udało mi sie znajsc 2 w HM i jedna w zara .
Super te figurki z masy solnej ja uwielbiam takie rzeczy czekam jak Milena podrośnie by sie bawić z nia w takie rożne , rysowania plasteliny [emoji2]
Czy mam zdolności to niewiem ale lubie takie rzeczy :-) śpiewać tez ujdzie , kołysanki zawsze śpiewam , moj mąż ma juz dość jak słyszy , " z popielnika na Wojtusia " ( Milena przy tym odrazu oczy zamyka ) hahaha albo " ta Dorotka " zresztą wszystko jej śpiewam " moje miasto wadowice " nawet , jak byłam mała grałam na skrzypcach od 5 do 15 lat .
MalaMi i Viola. - o jakim foteliku mówicie ? Do auta ? Moj jest chyba do 18 czy 20 kg sama nie wiem ...
Oj Anka mi sie marzy pianino w salonie , ostatnio cos teściowa mówiła ze nam da swoje bo mamy więcej miejsca niz ona :-) [emoji1360][emoji5]
Pisze do was jest 5h rano Milena sie przebudziła piła wodę , cumel i śpi , a dziś śpi jeszcze ze mną w łożku hihi bo mąż ostatnia noc w delegacji , jutro przylatuje .
Ostatnio któraś pytała o fajne mamy do śledzenia na instagram czy snapchat , moje ulubione to : 1 - fox.mama - insta , majablonska- snapchat . 2- Karolina_golonka instagram i jeszcze. 3- szavka , 4 -light_chocolatte , ula bachórz , 5- tammy hembrow .
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wiki moze aliexpres?? Ja z niej ostatnio zamawialam buciki dla malej. Tam cuda są :-) tylko długo trzeba czekać.

MalaMi Filip jezdzil do roku, po roku jakos go przesadzilismy. Ale no tak, nie pomyslalam ze Amelka rok skonczy juz w listopadzie [emoji12]

Ola mowimy o tych pierwszych, nosidlach do auta. Moj jest do 10kg

Amelka właśnie ma pobudke na mleczko. Jak rano wstaniemy i sie ogarniemy to jedziemy do koleżanki na kawe.

relgh371tsldyf8u.png

OlaMagda ja taka zdolna nie jestem :p w auchan też były ostatnio ale nie szaleje tak bardzo. A Milcia przeslodko w nich wygląda.

Viola, tak ta strona :-) wlasnie bracik mi mówił ze nawet do 3 miesięcy, a mi się nie spieszy.
Jak bede miała czas to sobie tam popatrzę. Tylko kurcze siedzę w domu i nie mam czasu :-o nawet zartowalam do męża ze rozumiem te wiecznie spieszace sie emerytki, pewnie one tez tak maja :p

Co za noc! Ta infekcja mnie wykończy. O 2 byłam pod prysznicem i od 6:30 znowu nie śpię bo wszystko mnie swędzi i szczypie!
Ginka przyjmuje od 8 więc zaraz wstaje i się ogarniam i jadę. Tylko że muszę się ogolic....o zgrozo! :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania- musisz wziasc globulki antybgrzybiczne , nie ma w aptece bez recepty ? Bo ja tu np mam , sa jedne bez recepty , MONAZOL sie nazywają 2 globulki na 2 noce , zadasz wszystko przechodzi .
Jak nie to lec do niech niech ci wypisze receptę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry