Życiowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilka dni po usg połówkowym [emoji5]
duzo zdrowka dla Ady[emoji5]
kurde moj maly dzis marudny. spal 3 godziny w dzien i myslalam ze bedzie lepiej ale srednio, nic nie chce jesc dzis. wydaje mi sie ze to przez ta piatke co idzie oby to nie na jakas chorobe....
Dora połowa ciąży a wyglądałas jakbyś zjadła duży obiad
Ja to mam bęben jakbym szła już do porodu hehe chociaż moja mama twierdzi że nie większy niż przed ciąża tylko po prostu teraz nie wyciągam brzucha.... na mamę zawsze można liczyć
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ma corke ktora komunie ma w tym roku. A sama mowila ze wpadka jak prosili wuja na wesele to zabalowali i oo. Ogólnie udaje milusia a za plecami to potrafi... Zycie jakieś ma ale ciagle cos jej zle i taka zawistna jest. Szkoda gadac, ale juz sie troche uspokoilam.Dobra dziewczyny przekonałyście mnie zjem czwartegi pieroga, ale za chwilę
Wiki nie przejmuj się kierowniczką i bez skrupułów na l4 zmykaj skoro ona taka nie życiowa.
A ma dzieci ? Jakieś życie osobiste, czy praca najważniejsza Ja się kiedyś też pracą przejmowałam innymi i chora do pracy chodziłam i jedna pacjentka mi wtedy powiedziała, żeby się szanować bo nikt mi medalu za takie poświęcenie nie da.