reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak :)

atdctrd8ammce1aq.png

Jeju ale zlecialo? A duzo kg Wam jeszcze z ciąży zostało?
Matko ja jestem taka zła że aż mi zle. A moj mi tylko powtarza ze kierowniczka powinna miec wyrzuty sumienia a nie ja. Tez sobie powtarzam ze dziecko wazniejsze.

A zapomniałam smerfna ta rozmowa Twoich dzieciaczkow :-)

1484329470-aaaaaa.jpeg

kilka dni po usg połówkowym [emoji5]
duzo zdrowka dla Ady[emoji5]
kurde moj maly dzis marudny. spal 3 godziny w dzien i myslalam ze bedzie lepiej ale srednio, nic nie chce jesc dzis. wydaje mi sie ze to przez ta piatke co idzie oby to nie na jakas chorobe....

Mam nadzieję że do 9 miesiąca taki wyhoduję :/

Dora połowa ciąży a wyglądałas jakbyś zjadła duży obiad :)
Ja to mam bęben jakbym szła już do porodu hehe chociaż moja mama twierdzi że nie większy niż przed ciąża tylko po prostu teraz nie wyciągam brzucha.... :) na mamę zawsze można liczyć

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to po śniadaniu było ;)
No mamy mają czasem dobre teksty... Moja zaczyna imię wybierać skoro my się nie kwapimy

Dobra dziewczyny przekonałyście mnie zjem czwartegi pieroga, ale za chwilę :)

Wiki nie przejmuj się kierowniczką i bez skrupułów na l4 zmykaj skoro ona taka nie życiowa.
A ma dzieci ? Jakieś życie osobiste, czy praca najważniejsza :) Ja się kiedyś też pracą przejmowałam innymi i chora do pracy chodziłam i jedna pacjentka mi wtedy powiedziała, żeby się szanować bo nikt mi medalu za takie poświęcenie nie da.

Wiki chyba mamy podobną budowę ciała:) ktory masz tydz?10?

Dorcia łooo matko jaki maluni:)
Moj 24/25
1484335892-aaaaaa.jpeg

reklama
Dobra dziewczyny przekonałyście mnie zjem czwartegi pieroga, ale za chwilę :)

Wiki nie przejmuj się kierowniczką i bez skrupułów na l4 zmykaj skoro ona taka nie życiowa.
A ma dzieci ? Jakieś życie osobiste, czy praca najważniejsza :) Ja się kiedyś też pracą przejmowałam innymi i chora do pracy chodziłam i jedna pacjentka mi wtedy powiedziała, żeby się szanować bo nikt mi medalu za takie poświęcenie nie da.
Ma corke ktora komunie ma w tym roku. A sama mowila ze wpadka jak prosili wuja na wesele to zabalowali i oo. Ogólnie udaje milusia a za plecami to potrafi... Zycie jakieś ma ale ciagle cos jej zle i taka zawistna jest. Szkoda gadac, ale juz sie troche uspokoilam.

Do góry