reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Już do Kulci pisałam, że mój maluch potrafi przyłożyć. Wieczorem takie harce mi urządza, że normalnie skóra odskakuje. Aż mnie przytyka momentami.
I tu nasuwa mi się pytanie skoro łożysko na przedniej ścianie to powinno amortyzować, więc teoretycznie nie powinnam tak mocno czuć. To gdzie w końcu to łożysko ?
A jak lekarza zapytałam to usłyszałam niech się pani tym nie martwi?

reklama
A z tą opieką to hmm... nie bardzo to widzę, bo mój M sie boi brać na ręce małych dzieci. Poza tym pracuje poza domem i w domu w weekendy będzie. Także chyba się muszę cieszyć stanem obecnym :)

Dora jak się Wasz maluch urodzi to maz się nauczy bo to się wraz z dzieckiem rodzi ta umiejętność.

Spoko ja miałam mało czuć niby ruchy bom gruba i łożysko tez na przedniej a widziałaś jakie filmy kręciłam.

Igi tez chce siedzieć i w bujaku juz normalnie usiądzie ale bez oparcia nit. Tez maruda, rumieńców dostał wiec chyba zęby.

atdctrd8ammce1aq.png

Powiedzcie mi kobietki czy wszystkie z was robiły prenatalne? Ja bym chciala ale nie wiem w sumie. I ile placilyscie? Bo u nas tak różne ceny sa z tego co podgladalam.

Dora jak się Wasz maluch urodzi to maz się nauczy bo to się wraz z dzieckiem rodzi ta umiejętność.

Spoko ja miałam mało czuć niby ruchy bom gruba i łożysko tez na przedniej a widziałaś jakie filmy kręciłam.

Igi tez chce siedzieć i w bujaku juz normalnie usiądzie ale bez oparcia nit. Tez maruda, rumieńców dostał wiec chyba zęby.

atdctrd8ammce1aq.png
To mnie uspokoiłaś :)

Ja za to pierwsze usg prenatalne 250 płaciłam bez płytki. Żadnych yestów z krwi nie robiłam bo to statystyka tylko.
Moim zdaniem to ważne badanie, więc jeśli jest możliwość to warto zrobić.

reklama
Do góry