reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziendobry [emoji4][emoji300]️[emoji295]️
KasiaMarysia - to na co ma Madzia alergie ?
Szok lekarze do 21h przyjmują ? Tu to do 18h
Dora- i jak z tym prądem ??
U mnie taka wichura w nocy była ze spac nie mogłam od was przyszła [emoji37]wysłaliście mi ją !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
No teraz to już Marysiu się boje czymkolwiek włosy malować. I chyba poczekam aż mi moje odrosna pomału będę je podcinac. Bo już mi włosy zaczęły wypadać nie wiem czy to nie przez to ze pomalowalam. Chociaż mojej siostrze 4 miesiące po porodzie zaczęły tez wypadać

zrz63e5eihevjza5.png

U mnie śniegu po pas i dalej sypie. Auto mamy dobre całe szczęście bo inaczej by była kicha, sąsiedzi mają problem.

Dora pokaż bęben :D

Kasiu ja bym chyba babkę znalazła i jej powiedziała.

atdctrd8ammce1aq.png

Olamagda na wszystko prawie. Mam diete bezmleczma plus jaja, drób, pomidory, orzechy, maliny i ryby. To było prywatnie, po mnie było jeszcze 5 os.

Nadziejka to bedzie najbezpieczniejsze rozwiazanie. Mozesz brac cos na wlosy.

Kulcia u nas dopiero o 20 pług wyjechał zeby odsniezac

KasiaMarysia - napewno jej przejdzie jak przestaniesz karmić piersią , to tak jak dzieci uczulone la laktozę czy proteiny mleka krowiego i piją sojowe lub migdałowe do 2-3 toku życia i potem juz alergia znika .
To u nas nie ma takiego jak przychodnia wszystko jest prywatne zwracane , płaci sie tylko za chyba operacje plastyczne czy porcelanowe zęby tylko , a tak to wszyscy maja tak samo i na takich samych zasadach .

3i49df9hh1q9sbo3.png

Ola magda ale zapewne składkę zdrowotna tez macie inna :)

Podobno w ogóle się krowiego mleka nie powinno podawać do 4 rż ale dla mnie to paranoja , ja się nie trzymam nowych a starych wytycznych :) wczoraj Igiemu ugotowalam kalafiorowke, dodałam masła.

Nadziejka spróbuj naturalna henna.

atdctrd8ammce1aq.png

Cześć :) ja za wami nie nadążam tutaj [emoji14]

Dora masakra z tym prądem ...

Nadziejka kurde wapno pij czy cos na to uczulenie... niestety nie jesteśmy w sta nie przewidzieć co i kiedy nas uczuli...

KasiaMarysia Ale to Ty jesteś na diecie a małą dalej wysypuje? Bo chyba nie zrozumiałam...

My jak zwykle odprowadziliwmy starsza siostrę do przedszkola i gotujemy teraz obiadek2 a ja sobie pije kawę :) mały zaraz pewnie zaśnie a ja biorę sie za szydełko.. . Kurde Kurczę to ie tego kucyka tyle czasu i już wloczke musiałam zamówić bo brakło.. . A wczoraj znowu kotek sie skończył.. . Zabrakło na ostatnią tylną noge [emoji14]
Dlatego dzisiaj postaram sie skończyć innego konika to wam się pochwalę ;)

reklama
KulCia - u nas 75% płaci państwo , i do tego te 25% płacisz sobie takie ubezpieczenie , a jak nie płacisz sobie tego ubezpieczenia to u niektórych lekarzy musisz zapłacić te powiedzmy 5€ jeśli wizyta kosztuje 45€ , taki przykład , ale ciążowe sprawy czy dzieci do 3 lat to wszystko państwo 100% cieżko tak troche wytłumaczyć bo co jakis specjalista to inaczej ....
U mnie Milena od jutra zaczynamy marchewkę potem jabko itd...[emoji521][emoji522][emoji526][emoji524][emoji531][emoji519][emoji523][emoji529][emoji534][emoji535][emoji270][emoji892][emoji518][emoji506][emoji893]

3i49df9hh1q9sbo3.png

Do góry