Kulcia też miałam taki pomysł przez chwilę,że ją znajdę bo mnie to rozwaliło po prostu. Ale doszłam do wniosku,że szkoda mi nerwów zwłaszcza teraz. No ale tak jak Viola mówi traci się wiarę w ludzi i odechciewa się pomagać przez takie sytuacje :/
reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Mnie szlag trafia od takich....
Ola to powodzenia! Igi bardzo lubi marchewke ale niestety ma po niej zatwardzenie. Mimo , że się nie męczy to raczej nie powinno tak być. Jutro mu buraczkowa ugotuje, zobaczymy czy będzie mu smakowała
Ola to powodzenia! Igi bardzo lubi marchewke ale niestety ma po niej zatwardzenie. Mimo , że się nie męczy to raczej nie powinno tak być. Jutro mu buraczkowa ugotuje, zobaczymy czy będzie mu smakowała
Nadziejka96
Życiowa henna tez mnie uczula bo jak miałam na pracowni zaliczenie w szkole i dziewczyna na mnie zaliczala brwi i rzęsy to myślałam że już do dermatologa pojadę bo oczy mi spuchly i miałam rany wiec mam trochę problem ;/ ale to nic jakoś dam rade nie malować włosów hehe [emoji14]
A mój Fifi to samej marchewki nie chce jeść jablko to tak troszeczkę a marchewka z ziemniaczkiem mu smakuje nawet ale malutko zje. Kleik ryzowy od razu wypluwa hehe wiec ciężko z nim jest ;p
A mój Fifi to samej marchewki nie chce jeść jablko to tak troszeczkę a marchewka z ziemniaczkiem mu smakuje nawet ale malutko zje. Kleik ryzowy od razu wypluwa hehe wiec ciężko z nim jest ;p
Nadziejka96
Fifi tez się śmieje ale jak czasami ma gorszy dzień to się naburmuszy i tylko do babci się śmieje haha [emoji14]
OlaMagda09
Podajcie mi proszę przykład jadłospisu tz w których godzinach co jej dac bo ju nie pamietam jak to jest bo to 9 lat temu było [emoji1]
Teraz je 4x 180ml mleka ,
6-7h
12-13h
16-17h
20-21h
Wiec miedzy które godziny wsadzić warzywa i w które owoc ?
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Teraz je 4x 180ml mleka ,
6-7h
12-13h
16-17h
20-21h
Wiec miedzy które godziny wsadzić warzywa i w które owoc ?
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Nadziejka96
Iii ciurkiem mu z buzi ślina leci i macie tu też mojego pyszczka.
Wczoraj w nocy go brzuszek tak bolał ze płakałam razem z nim normalnie biedny przez sen plakusial nam. Ani ja ani Paweł nie mogliśmy go w ogóle uspokoić dopiero jak dałam mu espumisan to gdzieś po pół godziny mu przeszło .
Nadziejka96
Ja Olcia daje mniej więcej kolo południa tak z godzinę przed mlekiem żeby był troszkę głośniejszy ale ja wiem ? To chyba według uznania Twojego.
KasiaMarysia23
OlaMagda lekarz powiedzial ze wyrosnie z tego.
Kulcia skoro Twoj nie ma alergii to mozesz podawac smialo. Ja wszystko bede wprowadzac po konsultacji z alergologiem.
Zyciowa przed swietami wypilam millermilch i zjadlam 3 kawalki ciasta i dostała silnych zmian .
Ale marchewkę z ziemniaczkiem je trochę nie dużo ale je i to jablko trochę zje. A samej marchewki nie chce za bardzo tam zje może łyżeczkę.
Dawałam ze słoiczków i teraz sama mu robie.
Soczkow tez nie chce pić wybredny jest hehe ;p
Dawałam ze słoiczków i teraz sama mu robie.
Soczkow tez nie chce pić wybredny jest hehe ;p