reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Bolacy brzuch @ nie oznacza :-) mnie tez bardzo bolal i bylam pewna, ze dostane @, tym bardziej, ze nawet podbrzusze mi nabrzmialo.
Tez trzymam kciuki, byloby super

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Chodzę i popłakuje cały dzień, bo tak jakoś sie nastawiłam, tak sie czułam że już będzie.
Kupię ten pink i ten z Rossmanna.
Jestem wdzięczna za wsparcie i kciuki, trzymajcie niech mikołajki bedą radosne

No i już po sprawie, zaczynam plamić, delikatny biało różowy śluz, wiec pewnie @ sie rozkręci

Ostatnia edycja:
Leeleth - moze to nie @! Poki sie nie rozkrecilo jest jakas nadzieja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Chodzę i popłakuje cały dzień, bo tak jakoś sie nastawiłam, tak sie czułam że już będzie.
Kupię ten pink i ten z Rossmanna.
Jestem wdzięczna za wsparcie i kciuki, trzymajcie niech mikołajki bedą radosne

No i już po sprawie, zaczynam plamić, delikatny biało różowy śluz, wiec pewnie @ sie rozkręci
Moja obecna ciąża to mega wpadka. Po dwóch poronieniach nawet w planach nie miałam kolejnej ciąży tym bardziej tak szybko po ostatnim poronieniu.
Więc niby dostałam okres to był piątek i wlozylam tampona ale po kilku godzinach był prawie czysty stwierdziłam że się rozkręca ale już się nie rozkrecil, a jakoś to olalam bo byłam podjarana nową pracą która właśnie zaczęłam . We wtorek siedząc na poczekalni do lekarza zaczęłam grzebać w telefonie i trafiłam na kalendarzyk i szok bo okres powinien być 6 dni temu a było tylko to coś. Od razu do apteki po test i wyszły takie krechy aż bordowe.
Obecnie jestem w 17t2d i czekam na ruchy :) także te plamienia nie zawsze muszą oznaczać okres.
Czekaj do terminu okresu. Zajmij się czymś. Zacznij robić pierniki ja święta :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny :)
staraczki nowe ja się witam i też trzymam kciukasy mocno!! :)
bo ja caly czas podgladam i czytam was.

dzieci słodkie wszystkie :)
Tymek wysyła buziaki :)

1480773605047.jpg

mi też przyszło zamówieniem ze smyka :)
1480773631712.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1480773528632.jpg
    1480773528632.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 1480773605047.jpg