reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I po spaniu. Od godziny z boku na bok i ziewam i tyle.
Jak tak piszecie o tych plciach to mam wrażenie ze wcześnie się dowiedziałam. Co do imion to u nas na spokojnie mam jeszcze czas. Miał być Staś po dziadku mojego M ale moja kuzynka już Stasia urodziła więc coś innego wymyslimy. Trudniej byloby z dziewczynka bo mi sie duzo roznych imion podoba.

reklama
Hej..
ale temat sie nawinal... mi sie podoba imię Piotr :) tylko moj mial ALE jakieś i dlatego jest Tymek... a na drugie ma Piotr.

ej w ogóle chyba maly sie przeziebl... charczy mu mocno wszędzie a nos ma wyczyszczony... a marudny... i dużo śliny produkuje co właśnie skierowało mnie na tą myśl.... ale nie wiem sama... troszkę bardziej tylko marudzil... gorączki nie ma... obu to nie bylo jednak nic chorobowego. .
wystarczy ze ja przeziebiona jestem :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja myślałam , że przeziębienie a dzieciakom od mleka tak charczy , położna mnie uświadomiła. Albo sapka. A na ślinę przyszedł czas. Igi aż kapie :D
Palce zjada itp.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry