reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

moj robi sam. i nie zawsze wyróżnienie poprzedzine jest krzykiem no uklad z czasem dojrzewa i sie uczy prawidłowo działać. .. czesto jest to mylone z kolkami właśnie ale to nie sa kolki... po prostu dziecko spinajac brzuch mimowolnie zaciska zwieracz zamiast go rozluźnić i dlatego sie wkurza.
zauważ że Tymon ma to a w życiu nie pomoglam mu zrobic kupy czopkiem rurką czy innym tetmometrem to samo tyczy sie puszczania gazów. moze dlatego ze go nie wyreczalam teraz sam robi wszystko

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo poki nie placze jest ok. U nas byl juz 5 dzien i nic a ona sie spinala i raz tak strasznie plakala ze widac bylo ze jest zmeczona.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

KasiaMarysia - dziewczynki maja racje moze mało je temu nie przybiera na wadze , u mnie było podobnie mało leciało po kropli cycki pełne temu przestałam karmić bo Milena miała dość zła była prężyła sie mało leciało .
Teraz je co 4h po 180ml co daje 5 posiłków . W nocy nie je . Wazy 6kg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Moja sie czasem przy cycku denerwuje, prezy i puszcza cycka jak malo jej leci, chwile ja tak dostawiam, a pozniej przekladam do drugiego.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

U mnie nie jest to od razu tylko po kilku-kilkunastu minutach jedzenia, wkurza sie, bo glodna i za wolno leci.

2870 g, 53 cm

Na pewno bylo wesolo :-)
Ja mam dzis wizyte u gina, tez na pewno wesolo bedzie :-(

2870 g, 53 cm

Hejka Laski ;)
Szczepienia- nie mam jeszcze zdania, wiem że wszyscy znajomi czy w rodzinie szczepili z reguły tylko te podstawowe. Planuję jeszcze pogadać z położną i pediatrą i jakieś zdanie sobie wyrobię ;) mój małż na studiach miał zajęcia z pediatrą to zalecał szczepić na wszystko tylko pytanie na ile ma takie zdanie a na ile firmy farmaceutyczne mu takie zdanie podsunęły ;p Jak na ten moment jestem za podstawowymi i ewentualnie do tego pneumokoki.
India rewelacja ta mata ;) tylko niby mieszkanie mamy spore a jednak na taką dużą miejsca by brakło hehe ;p
KasiaMarysia miałam się Ciebie pytać jak się sprawuje ten leżaczek tiny love? Bo im bliżej konkretnego zakupu to mam jakieś wątpliwości, chociaż wcześniej byłam przekonana i się zastanawiam czy nie kupić jakiejś huśtawki elektrycznej zamiast tego;p
Kasia2310 nie ma co się stresować ;) ja chyba do połówkowego się tak bardzo bałam przed każdą wizytą, a teraz nie mogę się doczekać od wizyty do wizyty i tylko się zastanawiam jak Maluszek urósł, ile już waży, jak się czuje w brzuszku ;) trzymam kciuki za wizytę ;D
dora ja mam cały czas usg najpierw dopochwowe (sprawdza szyjkę) a później już przez brzuchol ;) chociaż do chyba 14 tygodnia miałam tylko dopochwowo, bo przez powłoki słabo było widać.
Pierwszy zakup dla Małego też długo odkładałam, bałam się aż mój powiedział że tu nie ma co się stresować, trzeba być dobrej myśli i cieszyć się ciążą ;) i od tamtej pory się trochę rozpędziłam i np ubranek mam tyle, że mój Jasiek chyba połowy nie ubierze ;p
OlaMagda miło, że się odezwałaś, brakuje Cię tu na forum ;) ale dobrze, że wszystko u was dobrze ;)

W ogóle jakie macie wózki? Teoretycznie mam wybranego tego roana i w sobotę planuję jechać pooglądać, pomacać i ewentualnie zamówić, ale nie znam za dużo opinii na jego temat i zaczęłam się wahać ;p i tak myślę czy jakiś inny może hehehe ;p
Do tego stwierdziłam, że całą sypialnię muszę przemalować i też problem na jaki kolor, ściany mam puste i trzeba jakoś tę pustkę zapełnić ;p no za dużo w domu siedzę i wymyślam ;p

Miłego dzionka ;)

reklama
Nuska, my mamy male mieszkanie, ale bede ja skladala i rozkladala. ;-) zawsze mozna czesc zawinac,podwinac. Zdam Wam relacje jak juz dotrze :-)

2870 g, 53 cm

Do góry