reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia to sie zmiania pierś. pozycje. śpiewa się tanczy itp wtedy zje wiecej... ja czasami po 6 razy pierś zmieniałam jak miał skok... czasami te wyczyny trwaly godzinę żeby zjadl..
jakbym odpuszczala po tym czasie kiedy sie prezyc zaczynal i złościc to pewnie bym juz miala zalecenie dokarmiania itp bo tez by nie przybieral i darł by sie z głodu

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ignacy się zesral ma wizycie [emoji23]

Ola ja karmie mm , wychodzi mi 3 h bo w nocy nie je. Ale nie pilnuje restrykcyjnie. Czasem zje na dobę 720 a czasem 900

Kasia a ile od najniższej wagi przybrała? Ona się wścieka bo musi popracować [emoji4]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ur.3800 potem spadek do 3500. Pani doktor powiedziala ze miesci sie w normie wagowej na 2 mc.

Ja juz Wam pisalam ze ona sie prezy, pusci baczka i chwila spokoju. Zje troche i znowu.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Moja w dzien je co 1,5 -2,5.godz. Czasem jak Tymi robi przerwe 30 minut. A je srednio 15 min. Potrafi jesc 7 min i pptrafi 25 min. Tylko jak je 7 min to szybciej glodnieje

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie sadze bo nie zalatwia sie sama. A poza tym kupy robila w nocy i bez krzyku. Serio nie wiem co jej jest. P powiedzial ze mi neta odlaczy, bo za duzo czytam.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry