reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No my walczymy z oliwka, ale ja takiej ciemieniuchy to nie widzialam jeszcze. Skorupa, ze hej

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
ja przymierzam sie do kupna wlasnie chusty. przy malym nie mialam ale mysle ze teraz sie przyda bo mala zamotam i z malym bede mogla sie bawic[emoji5] oczywiscie moja mama twierdzi ze jest mi ona do niczego nie potrzebna tak samo jak kombinezon bo przeciez nie bede z mala wychodzic na spacery jak sie urodzi..... dzis jej powiedzialam ze ona nie bedzie decydowac co mam kupic dla malej a co nie. to ze razem mieszkamy gotujemy itp to nie znaczy ze ona o wszystkim bedzie decydowac. no i wogole kiedys slyszalam ze jak mala sie urodzi to oni zabiora malego do siebie do sypialni to ich wysmialam. oni normalnie uwazaja ze maja wiecej prawa do niego niz ja. ciuszki dla dziewczynki tez mi sa nie potrzebne bo przeciez mam po malym. no szczegolnie bede nakladac te z napisami typu "super chlopak" itp

a może Amelka????

Hej. Amelka urodziła się o 10.05. 3060 i 53cm. Zdjęć jeszcze nie mam bo narazie jej nie przywieźli a meza nie było od początku cc i tez jej jeszcze nie widzial.

Czuje się ok, macica zaczyna nieźle bolec. Już mi dali przeciwbólowe ale średnio pomaga :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11
Viola, gratuluję :-)
Ból macicy okropny przy kurczeniu, bierz prochy, bo bol zabija szare komorki :p
Ale fajnie!!! Mamy kolejnego malego bejbika. :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry