reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U Igiego juz się skończył etap w bujaku zasypiania :)

Viola trzymam kciuki! Daj znać od razu jak dasz rade.

Ja u mamy jestem,po ciąży wrosl mi się paznokieć u stopy i normalnie koszmar, wczoraj polazilam i wygląda koszmarnie i nie wiem jak ja będę chodzić w butach :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dokladnie co chodzi o wygodę to jest wygodniejsza niż bujaczek. Ale on jest tak już przez te kolki nauczony na rękach ze zbytnio nie chce i w huśtawce siedzieć. W ogóle ja nie wiem co to za dziecko. Jak mi koleżanki opowiadają jak się ich dzieci zachowują jak śpią co robią w dzień to ja takie oczy robie ze jezu . On jest taki podły ze masakra. Pawła mama go dawno widziała i mówiła ze on taki grzeczny ze gadamy głupoty. A pojechaliśmy do niej w niedziele to mówiła ze ona by nerwowo nie wytrzymała haha i ze jak ja sobie z nim radzę cały dzień sama. No a co mam go wystawić na klatkę i niech płacze? To nie jest tak ze ja narzekam bo mi chwile poplacze tylko to już naprawdę idzie jakiejś nerwicy dostać . No ale chciałam to mam trzeba to jakoś przetrwać. Mam nadzieje ze się zmieni trochę z czasem i będzie grzeczniejszy.

Kulcia ja mam problem wrastajacych paznokci od lat i musze wycinać. Mocze w wodzie nogi z 15 min i wycinam tym patyczkiem do skórek i ulga jest . Później mam z miesiąc spokoju.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

nadziejka juz któryś raz czytam jak piszesz ze twój syn jest złośliwy czy podły. .. czemu tak uważasz? takie maluchy nie mają takich cech. chyba ze to taki żart z twojej strony. ..
pamiętaj ze on czuje twoje emocje i to jakie masz nastawienie do niego...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Nadziejka mały diabeł :)

Ja mam już stan zapalny bo mi ropa z tego wycieka i wycielam to co wroslo i dalej nie wiem co. Smaruje rivanolem i czekam na efekty. Dziś wymocze żeby trochę zmieklo. Bo koszmar.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

kulcia najlepiej do lekarza soe wybrac. zakladaja takie specjalne cos na palec zeby paznokcie nie wrastaly bo to bedzie caly czas niestety. a jak ponosisz to cos to przejdzie

a może Amelka????

A ja u fryzjera.
Musiałam już przyjść bo wyglądała jak strach na wróble aż wstydzilam się już komuś pokazywać.
Oczywiście moi rodzice przeciwni że nie leżę ale tu zamiast leżenia siedzę :) już mam farbę na głowie więc jeszcze ciach ciach i do domu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam tak samo zawsze. I jakoś się goi pomału jak wytne.

Życiowa on jest nauczony na rękach bo inaczej by się zaszedł jak miał te kolki i wyjścia nie było. Nie polezy chwile sam ,wierci się non stop jęczy,wymusza tym płaczem wszystko. Ja rozumiem ze dziecko może nie chce spać w dzień dużo ale on w sumie mi pospi może godzinę jak to wszystko zlicze i w nocy tez nie chce spać.
Ubrać się nie da pampersa założyć nie da bo juz mu coś nie pasuje.

No juz bez przesady żeby dziecko takie było . Mam syf w domu nie jem prawie wcale . Kapie się na biegu juz nie pamiętam kiedy posiedzialam w łazience dłużej niż 5 min bo nic mi nie da zrobić. To on jest grzeczny? Była u mnie koleżanka z małym swoim 3 tyg starszym no to ja mam porównanie jak się zachowują inne dzieci . Tamten jak się obudził to na spokojnie zrobiła mleko nakarmila lezal i sie patrzyl czy smial. A ten nie polezy 5 min . W wozku zle na rekach zle w bujaczku zle w hustawce tez mu sie nie podoba. Zresztą moja siostra tez ma dziecko i mówi że to co ja z nim mam to już jest komedia jakaś.
Ja juz się nawet nie denerwuje bo nie mam sił na to. Ręce mi opadają ze nie mogę kubka podniesc.

Wcześniej leżał sobie gadałam do niego to się śmiał. Juz nawet go chwalilam ze w nocy mi się obudził zjadł i dalej spał ale znowu coś się porobilo mu . Jeszcze kurde jestem chora i musze uważać żeby go nie zarazić i chodzę w masce w domu a w tym idzie się udusić. A jeszcze jak go coś boli to wtedy ja płacze to mu łzy lecą to rozumiem ze boli i płacze ale on się potrafi drzec czasami pół godziny bez przerwy i ani jednej łzy tam nie widać. O i to tako.

On ma szczęście ze jest moim dzieckiem i go kocham ten gowniarz mały ;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry