reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia Marysia no właśnie o to mi chodziło czy nie ma innej przyczyny takiego zachowania... bo kurde no całe noce płacz to nawet przy kolkach wydaje się przegięcie. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ta położna nasza stwierdziła że to kolki są bo ma o stałych porach I ma minimum 3 razy w tyg no to nam się czasami zdarzy ze na tydzień nie ma 2 razy. No odbija się bo z tego co wiem to dzieci powinno się odbijać jak się nalyka dużo powietrza bo on je bardzo lapczywie.
No puszcza baczki puszcza ale chyba tak normalnie jak to dziecko .
Ja juz nigdzie nie jeżdżę bo tylko głupka z siebie robie wymyślam non stop mu jakieś choroby nie wiadomo co. A wszyscy mówią ze dziecko zdrowe tylko to trzeba przeczekać a weź to przeczekaj jak to idzie pier*olca za przeproszeniem dostać.
I tak jest lepiej bo chociaż w dzień nie ma tego dziadostwa bo wcześniej to i w dzień i w nocy była męka jak go zlapalo.

Dora położyłam się jak spał trochę ale tak mnie głowa bolała ze zasnąć nie mogłam a jak juz zasnęłam to on za pół godziny wstał na jedzenie.

Jeszcze pewnie kupie te rurki co pisalyscie bo niby przy kolkach tez maja ulgę dziecku przynieść.

Mojego Pawła kuzyna synek tez ma kolki I oni razem pracują to mówi ze wczoraj tak dawał w nocy ze cały dom nie spał. Tylko tyle że on żonie wcale nie pomaga i leży a ona z matką swoją się nim zajmuja.
Ta jego żona to aż do psychologa jeździ bo ma nerwice przez te kolki.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Ania a miglabys mi napisac jak robisz to miesko?

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

MalaMi mięsko w słoiku? Jutro podeślę, bo muszę odszukać przepis

Anna 25 dobrze ze u Ciebie też wszystko prawidłowo. /
Dziękuję [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Nadziejko wiem co czujesz, z moja podobnie:(
Rurki pomoga Ci sprawdzic czy to kolki.

Zrobilam juz 1000 krokow z nia a ona dalej nie spi

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kasia Marysia ale płacze?
Ja swojego karmiłam godzinę temu jakoś. .. odłożył am do łóżeczka ale zaczął skrzeczec. .. pomasowalam teraz brzuszek potulilam i siup do łóżeczka. .. i biegnę się umyć. ..
Pewnie za godzinę wyląduje u nas w łóżku[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku dziewczyny jak czytam co te wasze dzieciaki odwalaja to jestem przerażona.... Moja Toska do 3 miesiąca to jak zasypiala ok 21 to do 6 budziła się raz czasami dwa razy na cycka. Później częściej ale to tylko mlaskala bez otwierania oczu i najadla się i spała dalej.
Normalnie zaczynam się bać co mnie czeka za pół roku.
Trzymam za was kciuki i spijcie kiedy możecie. Jak rodzina przez jakiś czas będzie jadła gotowce to nic im się nie stanie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna gratuluję pięknych wyników córeczki. :)
Nadziejka współczuję strasznie Ci tych trudnych chwil. Zamiast cieszyć się macierzynstwem to oboje się meczycie... :(

Ja czuję się jakoś źle. .. Od wczoraj cały czas boli mnie macica.. Ale raczej nie jak skurcze tylko stałe rozpierajacy ból..
Piersi ciepłe i bolą. ..
Przed chwilą myślałam że zwymiotuje tak mnie przycislo coś. .
Ale z ciekawości zmierzylam temperature wczoraj i dziś wieczorem i jakieś dziwne 36,3 stopni...
Boje się że może na coś zzachorowałam. .. tffu tffu..
Kupiłam test i rano robię. Jak nie wyjdzie druga kreska to chyba jest coś nie tak... i idę do giną... już 8 czy 9 dni bez okresu.. :(

reklama
Babydream temperatura w ciazy jest wyższa niż zazwyczaj ale nie na zewnątrz :)
Jak tyle dni spóźnienia to test juz wyjdzie na bank prawidłowy :) Ja robiłam 9 dni po terminie. Tylko, że ja nie czułam ciąży kompletnie hehe tyle razy sobie wmawialam jak się nie starałam a jak faktycznie byłam to nie czułam.
Anka nie bój się bo może Ci się trafić jak mnie :D

Całą noc przespana, ja się obudziłam pierwsza bo budzik mężowi dzwonił :) zaznaczę , że usnal kolo 20 :D

Dora co tam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry