reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wszystkie trzy imiona ladne, najbardziej podoba mi sie Gabriela.

Dora, ja tez trace rachube czasu i dni mi sie zlewaja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Mi się wszystkie imiona podobają Gabrysi zadnej nie zmam ale Tosie i Michasie a wlasciwie Miske tak i super dziewczyny. W ogóle sama obstawialam długie imię bo nazwisko krótkie to wydaje mi się że by pasowało.

Widzę ze nie tylko ja "gubię " dni...
Niedawno szłam do szpitala a jutro już S wraca do pracy... kiedy to zleciało...

A w ogóle jaka akcja. Wczoraj sprawdzałam konto i ok. Dzisiaj chciałam sprawdzić bo S wybierał kasę a tu dupa dostęp zablokowany o_O
Dzwonie na info a tam pan mi mówi ze on nie może mi tego odblokować że muszę iść do oddziału :/
Oby sobota była ładna to się przejdziemy... i może buty jakieś dla małej znajdę fajne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za miłe przyjęcie.
Mam nadzieję że Was dogonie :) i wreszcie będę miała o czym gadać.. na razie same domysły i rozmyślenia.. pełne 6 dni spóźnienia u mnie... I dzisiaj jakoś zachciało mi się warzyw chociaż ich nie cierpię. Są dwa wyjścia albo bejbik albo mój mózg płata mi figle. :rofl:
Gratuluję wszystkim mamuśka którym się udało! Jestem z Was dumna i proszę każdego bobasa wycałować ode mnie (nawet tego w brzuchu).:p

Dora a ja dla odmiany mam długie nazwisko bo na 11 liter a wszystkie imiona które wybrałam krókie nie są. W ogóle o tym nie pomyslałam jakoś mimo,że sama wiecznie mam problem w urzędach albo jak trzeba coś w kratki wpisywać bo nigdy się nie mieszczę :D Hmmm muszę to jeszcze przemyśleć. Podoba mi się jeszcze Aleksandra ale to też długie kurde :p

Widzę ze nie tylko ja "gubię " dni...
Niedawno szłam do szpitala a jutro już S wraca do pracy... kiedy to zleciało...

A w ogóle jaka akcja. Wczoraj sprawdzałam konto i ok. Dzisiaj chciałam sprawdzić bo S wybierał kasę a tu dupa dostęp zablokowany o_O
Dzwonie na info a tam pan mi mówi ze on nie może mi tego odblokować że muszę iść do oddziału :/
Oby sobota była ładna to się przejdziemy... i może buty jakieś dla małej znajdę fajne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Masz w pko?

Ola!! Wreszcie napisalas! Kurde chyba snapa zaloze;)

Kulcia mam pytanko , znasz margaryne Maryna???

Dora ze cieżarnych sie nie bije to dam Ci pstryczka w nos:) bedzie dobrze tak??? Prosze napisac mi:D

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Macie kombinezony zimowe? Zastanawiam sie czy kupowac, czy damy rade na miskowym?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Hymm mam zimowy. Ja to na ciuchu sobie duzo takich rzeczy kupilam.

Tosia ladne imie[emoji6]

P mi robi kolacje:D kurczak z warzywami w sosie wlasnym z awokado[emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry