reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Ja mam zimowy.
Ja bym wybrała Gabriela z tych trzech imion
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym wybrała Gabriela z tych trzech imion
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Widzę ze nie tylko ja "gubię " dni...
Niedawno szłam do szpitala a jutro już S wraca do pracy... kiedy to zleciało...
A w ogóle jaka akcja. Wczoraj sprawdzałam konto i ok. Dzisiaj chciałam sprawdzić bo S wybierał kasę a tu dupa dostęp zablokowany
Dzwonie na info a tam pan mi mówi ze on nie może mi tego odblokować że muszę iść do oddziału :/
Oby sobota była ładna to się przejdziemy... i może buty jakieś dla małej znajdę fajne
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A w ogóle jaka akcja. Wczoraj sprawdzałam konto i ok. Dzisiaj chciałam sprawdzić bo S wybierał kasę a tu dupa dostęp zablokowany
Dzwonie na info a tam pan mi mówi ze on nie może mi tego odblokować że muszę iść do oddziału :/
Oby sobota była ładna to się przejdziemy... i może buty jakieś dla małej znajdę fajne
babydream
Zaciekawiona BB
Dziękuję za miłe przyjęcie.
Mam nadzieję że Was dogonie i wreszcie będę miała o czym gadać.. na razie same domysły i rozmyślenia.. pełne 6 dni spóźnienia u mnie... I dzisiaj jakoś zachciało mi się warzyw chociaż ich nie cierpię. Są dwa wyjścia albo bejbik albo mój mózg płata mi figle.
Gratuluję wszystkim mamuśka którym się udało! Jestem z Was dumna i proszę każdego bobasa wycałować ode mnie (nawet tego w brzuchu).
Mam nadzieję że Was dogonie i wreszcie będę miała o czym gadać.. na razie same domysły i rozmyślenia.. pełne 6 dni spóźnienia u mnie... I dzisiaj jakoś zachciało mi się warzyw chociaż ich nie cierpię. Są dwa wyjścia albo bejbik albo mój mózg płata mi figle.
Gratuluję wszystkim mamuśka którym się udało! Jestem z Was dumna i proszę każdego bobasa wycałować ode mnie (nawet tego w brzuchu).
Dora a ja dla odmiany mam długie nazwisko bo na 11 liter a wszystkie imiona które wybrałam krókie nie są. W ogóle o tym nie pomyslałam jakoś mimo,że sama wiecznie mam problem w urzędach albo jak trzeba coś w kratki wpisywać bo nigdy się nie mieszczę Hmmm muszę to jeszcze przemyśleć. Podoba mi się jeszcze Aleksandra ale to też długie kurde
Życiowa
babydream a nie kusi cie żeby betę zrobić? Ja już bym była pewnie ze trzy razy[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
KasiaMarysia23
Masz w pko?Widzę ze nie tylko ja "gubię " dni...
Ola!! Wreszcie napisalas! Kurde chyba snapa zaloze
Kulcia mam pytanko , znasz margaryne Maryna???
Dora ze cieżarnych sie nie bije to dam Ci pstryczka w nos bedzie dobrze tak??? Prosze napisac mi
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Życiowa
KasiaMarysia tak w PKO.
Jakaś paranoja. Ciekawe czy można sprawdzić skąd te logowania były. ..
Jakaś paranoja. Ciekawe czy można sprawdzić skąd te logowania były. ..
reklama
KasiaMarysia23
Hymm mam zimowy. Ja to na ciuchu sobie duzo takich rzeczy kupilam.Macie kombinezony zimowe? Zastanawiam sie czy kupowac, czy damy rade na miskowym?
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Tosia ladne imie[emoji6]
P mi robi kolacje kurczak z warzywami w sosie wlasnym z awokado[emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]