reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A my dzis z Filipem wylądowaliśmy u lekarza. Ma cale gardło w jakichś pecherzykach wirusowych i do tego bakterie w moczu wiec antybiotyk :/ właśnie usypia bo goraczka mu nachodzi. Biedny taki :(

Kulcia a jak u Was po wizycie??

Zyciowa współczuję sytuacji z S... Ehh faceci czasem potrafią tak dopiec do głębi serca :/ a my musimy być twarde. Mam nadzieje że się ogarnie jak zobaczy ze przegiął...

reklama
Dora trzymam i ja kciuki za Ciebie. Na pewno będzie dobrze !
KasiaMarysia kiedy idziesz na bezpiecznego malucha? :)
Ania ja robilam pierwsze to genetyczne w 12 tygodniu i 2 tygodnie temu robnilam genetyczne połówkowe. Tez się wahalam ale zrobilam dla świętego spokoju. Szkoda tylko,ze to takie drogie. A dziewczyny później chyba około 30 tygodnia tez jeszcze jakieś jedno genetyczne powinno się zrobić czy cos pomylilam?

Życiową Twojemu mężowi to chyba jakiś zimny prysznic by się przydał. Masakra. Ja to tak jak Kulka jedzą jestem i bym taka aferę zrobiła ze albo by się ogarnął albo by się przestraszył i uciekł. Wspolczuje Ci kochana

Ja za genetyczne placilam 270.

Ok. A więc my po pediatrze. Wysypka nic ciekawego. Juz znika i mamy się nie martwić.

Ale. Bardzo dobrze, że dziecka nie zaszczepilam bo jeśli jest podejrzenie , że może być coś nie tak z napięciem miesniowym to szczepienie może to pogłębiać. Zanim wykluczymy coś o podłożu neurologicznym kazała odraczac wszystkie szczepienia. I gdyby był szczepiony to mówiła, ze powoedzialaby, że to nop ale możliwe, że jest leniwy. Także czekamy na wizytę u neuro i mamy go zmuszać i masować.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba coś powoli do niego dotarło. .. ale zwyzywalam go jak nigdy... o matko jak ja się dałam na niego... aż mi się głupio później zrobiło. .. ale jak mały płakał a ja nie słyszałam to go kolysal no i jak ofajdal i osikal łóżko to wziął splukal wszystko i pranie wstawił. .. wychodząc przed chwilą wziął śmieci i zapytał czy ma wracając zajść do fitplanety żebym nie musiała gotować[emoji14]Ech zobaczymy...
Kurde najbardziej mnie wkurzyło to ze byłam u lekarza nie na kawie czy u kosmetyczki. ..
A ten nawet w takiej sytuacji nie umiał się powstrzymać żeby mnie nie ponaglac...
Teraz muszę jakoś iść do tej przychodni na ten zastrzyk... bo on potrzebuje 2 tyg żeby zadziałać. .. a chciałabym żeby już działał jak mi się polo skończy. ...
Będę chyba z dziećmi myślała iść :/ bo pojutrze S wraca do pracy. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka no to najważniejsze że wysypka to nie skaza. No i ze taka ogarnięta lekarka ze kazała jeszcze odraczac szczepienia. A kiedy wizyta u neurologa??

Zyciowa hehe jak sie należało to trzeba bylo nawrzeszczeć ;) moj przy Filipie zrobil wszystko, mam nadzieje że mu to nie przeszlo ;)

reklama
Do góry