reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa musicie przetrwać. Dla S to próba co?

Kp spoko ale nie wiem czy dam radę. Chwyta pierś, zaczął jojczyc potem bo wolno leci, szarpal się. Za pierwszym razem jak nie był głodny to szło. A potem .... dałam mm i śpi. Wypił duszkiem. Mąż mnie pociesza , że to na złość teściowej ( zwolenniczka kp) i z kupi mi ekspres do mm.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka ekspres do mm? Ze sam robi butle? :D

S stwierdził że biedne te nasze dzieci. Do Marysi się jakieś świństwo przyplatalo a mały się drze bo kupa albo bąki... .

A rodzice muszą ze wszystkim dać radę ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski.

Mała piękny brzusio ,[emoji7]
Miła taka randka niespodzianka.

Życiowa współczuje kurcze, biedna maleńka się męczy; ( dużo zdrówka dla niej. Oby szybko przeszło.

India , moze jeszcze Ci się trafi taki brzusio;)

Odpisze na raty, bo Magda mi tu cuda wyprawia.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ania trzymaj się, krwiaczek sie szybko wchłonie.

India super miałaś niedziele ajj zazdroszcze:)

Kulcia to już dupa z kp?
Fajnie, że wyzdrowiałaś:)

Viola, ja pamiętam miałam zapalenie spojówek w lo. Oczy mi się w nocy skleiły tak zaropiałe miałam. Nie ciekawa sytuacja także zdrówka dla małego.

Nuśkaaa piekny ma:)

Dora zycze Ci, aby szybko się udalo zajsc przed 40;)

Kasia ja przewijaka nie mam, przewijam sobie na kanapie na ceracie i podkład kłade.

U mnie ciezkie dni. Swędzenie ustąpiło, z wymazu nic nie wyszłi

Zyciowa pisałaś ze jak Tymi robi kupke to płacze? Mam to samo, doktorka powiedziała ze to kolki. Magada mi usypia poczym budzi się. Ostanio zasypia mi od 24-2. Jestem wykończona. W dodatku cera jej się nie poprawiła. Pije mleko bez laktozy, zero nabiału i kakaa. Ogolnie jak nie urok to sraczka.

Jeszcze nie wiem. Na razie daje pierś i dokarmiam modyfikowanym a co będzie to będzie.

Ja bez przewijaka to bez sensu ;D nie lubię na kanapie bo za nisko, a Igi strasznie Lubie na przewijaku leżeć. Pompony go jaraja jak cholera i w ogóle dużo się już śmieje. Czasem smoczka nawet wypluwa jak się obudzi żeby się uśmiechnąć na nasz widok.

Kasia szkoda , że tak się meczycie obie. Ciężkie pierwsze tygodnie. Ja nie mogę narzekać.

A to swędzenie to dziwna sprawa. Ważne , że nie swędzi juz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na kanapie ja sobie siadam i ją przewijam, mi wygodnie tak:) Igi sie intersuje, bo starszy jest.

A to swędzenie to podobno zmiany hormonalne.
Kulcia u Nas 6 tydz juz idzie, a kolki jak były tak są...

Magda je łapczywie to raz a dwa że płynie mi za szybko pokarm nawet jak odciągne. Jestem wykończona. Delicol kupiony i jutro jej podam. Już nie pamietam jak to jest uspic ja przed 23

reklama
Życiowa zdrówka dla córci i cierpliwości dla męża [emoji6]
Anka i jak, krwiak się wchłania?
Czarnuszka gdzie Ty?

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Do góry