reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Marysiu pupy mu do góry nie podnoszę tylko tak jak Kulcia pisze same nóżki a najwygodniej to jak go położę na cyckach plecami i sama nogi podkurcze to i on ma wtedy wysoko nóżki a kręgosłup leży na płasko.
A przy przewijaniu to nóżki mu same podnoszę jak wycieram pupę no chyba ze pampersa zakładam to tak leciutko mu uniose dosłownie żeby go mocno nie podrzucac ani właśnie bioderek nie uszkodzić

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Ja przy porodzie syna miałam 3 studentów ginekologi 2 chłopaków i jedna dziewczyna , zgodziłam sie a co tam niech sie młodzi uczą , niech rosną mlodzi lepsi ginekolodzy :-)
Przyglądali sie tylko i cos tam lekarz i położne do nich gadali :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Dokladnie, musza sie na czyms/kims uczyc :-)
Bardzo kulturalni byli, chyba wyzszy level nauki :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Mojej lepiej jak lezy brzuszkiem na cyckach wtedy kupka idzie ale biedna sie meczy.
U mnie rowerek sie nie sprawdza. Juz predzej masaz. Z zacieplym ubieraniem nie ma mowy, bo u mnie temp do 19 nawet spada, a ma body z dlugim i spiochy zapinane na ramionach.

Ja mialam w dupie na porodowce czy ktos patrzy. Bol byl straszny i chcialam zeby to sie szybko skonczylo. Po cc tez jak kloda lezalam i musieli mi podklady zmieniac. Dla nich to naturalne:)

Dostalam cutinate krem i dieta na 2 tyg. Ale skierowania na testy mi nie dal. Chyba bede musiala na wlasna lape zrobic, bo ogranicze mleko jak nie mam pewnosci czy to kuzwa od tego.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

a wiecie że dla mnie najbardziej zawstydzajace i upakarzajace było to jak po cc przyszła pani i musiała mnie umyć tam na dole.... i na nic się zdało proszenie ze przecież już będę wstawać i pójdę sama. taka procedura i koniec kropka... hehe nie dało rady nic ugrać.
siedzę pod gabinetem. .. weszły dwie dziewczyny a ja idę w następnej turze. .. w następny pon tez mam mieć. .. i sobie posiedzę[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry