reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
jakiegoś jaska tez bym wzięła bo nie lubię na samej poduszce spać. .. ja pierdziele nooo musze to upchac jakoś. .. przecież nie będę z kilkoma torbami szła. .. na tydzień jak się pakuje to mniej wychodzi :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia- moge, ale po co? :-)
Zyciowa, ja mam dla siebie duza torbe i dla malej walizke. I szlafrok mi sie nigdzie nie miesci, a jeszcze musze dopakowac suszarke, szczotke, szczoteczke, klapki, ladowarke i takie tam :p

Ja po wizycie.
Lekarz bardzo odkrywczo powiedzial, ze niedlugo urodze ;-)
Tylko jakim cudem wg niego brak rozwarcia, a dwie niezalezne lekarki mowily, ze rozwarcie jest. Ile ma szyjka nie mowil, mowil, ze krotka.
Jak powiedzialam, ze nie wiem ile mala wazy czy duza itp to spojrzal na usg z 32 tyg i powiedzial, ze bedzie w normie....
A tak w ogole to mordercza ta podroz. Brzuch mi sie stawia non stop i lapia mnir czeste skurcze jak ide,bolesne dosyc!
Jak siedze to tez mnie lapia tyle, ze rzadziej - aktualnie w autobusie co 7 min., ale krocej niz minute trzymaja.
Wracam do domu i biore nospe i modle sie, zeby to jeszcze nie to!!!!

MalaMi - gratki po USG :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

no tak szczotkę ładowarkę szczoteczkę do zębów... to ja też muszę dopakowac ale w kosmetyczce mam miejsca sporo jeszcze ;)
nie chce tak upychac byle jak żeby nie musieć później wyciągać wszystkiego po coś spod spodu... no i żeby mój ogarnął co gdzie jest[emoji14]jak trzeba będzie podać. ..
wiadomo że sporo rzeczy się wyjmie żeby były pod ręką ale jakoś trzeba to dotransportowac z sensem... szczególnie ze ja to chyba najpierw na oddziale będę. na następny dzień będę musiała wszystko zabrać bo na pooperacyjnej będę leżała a później znowu na oddział juz normalnie... przynajmniej tak musiałam robić przy małej. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam dwie takie torby. Jedna byla moja a druga małej i nigdy w zyciu nie zabralabym sie w jedna. Wychodząc ze szpitala mialam jeszcze wiecej.....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis o jednym czasie wrocilismy ze Z do domu i mamusia zrobila nam obiad i jak sie położyłam tak leżę.... tak mi nie dobrze ze boje sie przekrecic. Juz wyslalam Z po coca cole, musiał ugotowac kasze, umyc Tosie, posprzątać chociaz troche no i chlopak sie zaklopotal jak to bedzie pozniej hehehe
Zaraz Tosia idzie spac a ja tylko zmienie pokoj i tv i nadal w pozycji plaskiej hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

India czyli ty na wylocie Trzymaj jeszcze z tydzień bo szkoda imprezy :)
Kurcze ile to rzeczy trzeba zabrać ze sobą. Więcej niż na wakacje bo tam podkłady itp nie potrzebne.
Byłam na becie Może będzie mogła dziś wynik sprawdzić. Choć pewna nie jestem bo pani zakręcona trochę była.
Poza tym wkuwała się 5 razy z czego w nadgarstek nawet i nie udało jej się nic pobrać. Na szczęście przyszła inna i za pierwszym razem poszło. Ta druga śmiała się że dobrze, że mam dobre podejście. Już się bałam, że mi tego badania nie zrobią

reklama
Do góry