reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Sea band :) chyba w aptece dostaniesz Anko :)

Dora ale mężowi narobilas niespodzianki ;) jejku bardzo się ciesze , aż się wzruszam. Boże ja to taka jestem po porodzie ciepła klucha. Wiecznie mi się płakać chce . A to jak śpiewam Ignasiowi a to po prpstu. Masakra.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka no jak to co? hahaha przeanalizujmy. .. dwa ręczniki
dwie koszule nocne
dwie paczki wielkich podkładów
5podkladow na łóżko
15pampersow
4pary skarpetek
3pary gaci i sportowy stanik
klapki
kapcie
chusteczki do tyłka
to na wierzchu to kosmetyczka z:
szamponem
żelem pod prysznic
pastą do zębów
majtkami siateczkowymi sztuk dwie
maścią na suty
smoczkiem
oslonkami na suty...
mała maść na odparzenia (bo miałam pod ręką próbkę)
i srajrasma[emoji14]
jeszcze zostało do spakowania...
wkładki laktacyjne, kubek, sztućce, talerzyk, kilka ręczników papierowych, pieluszki dwie flanelowe i ze dwie tetrowe.
3szt body, 3pajacyki, czapeczka (wymóg szpitala), kocyk mały (?)...
nie wiem co z lakratorem ale odpuszczę bo chyba mają w szpitalu nie?
no i woda jakaś mi się przyda....

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A wiesz ile bedziesz lezala?

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ja napisze co mi sie przydalo.

- 2 reczniki w tym jeden ciemny.
- szampon
- mydełko
- gumka do wlosow
- szczoteczka i pasta do zębów
- szczotka do włosów
- ciapki
- majtki siatkowe 5 szt( 7 dni lezalam)
- podklady do majtasów duza paka, pozniej wkladki
- koszule ( 3-4 najlepiej, bo sie z cyckow lało )
- laktator ( bo nie kazali kupic)
- ładowarka
- woda mała x 3!!!! Poki nie postawia to nie ma jak wlac wody do kubka.
- jedzonko

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Dziewczynka[emoji5]
1474658702606.jpg

ja do szpitala nie potrzebowalam podkladow na lozko i poporodowych. a ciuszki dla malego to tylko na wyjscie byly potrzebne[emoji5]

Załączniki

• 1474658702606.jpg
    1474658702606.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 288
O kurde zyciowa ja juz zapomniałam ze tym tego trzeba ;) ale u mnie w szpitalu tez nie trzeba podkladow na lozko ani tych w majtki bo maja w szpitalu. I ciuszki mozna albo ich albo swoje. Ja uzywalam szpitalne.

MalaMi sliczna córunia :) czyli u ciebie tez bedzie parka :)

India hmm no to rzeczywiście lekarz się zbytnio nie popisal ;) hehe no tak usg z 32ty dużo mu powiedziało :p

Dora ale niespodzianka dla męża! Tego się pewnie nie spodziewał :):)

reklama
Do góry