reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeny ja to umre chyba. Jest mi taaak ciezko, nudze sie jak mops u mamy.

Wiki brzmi pysznie mmmmmm. Skoro uratowalas sytuacje to kaleka nie jestes.

Czarnuszka poczekaj jeszcze z testami.

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Życiowa, coś dziwnego, jeśli aż trzy wleciały....
Marysia - nie pośpisz w nocy, ale w dzień będziesz nadrabiała ;-) zresztą to od dziecka zależy, a Madzię trzymaj w brzuszku jeszcze, podrośnie to może kolki Cię ominą :-)
Chociaż mój się urodził 12 dni przed TP z OM i ja nie wiem co to kolki, a jadłam wszystko.

Tak w ogóle to ja jestem przerażona, że został tylko nieco ponad miesiąc!!!! Mam stracha.....

Kasia, miesiąc szybko zleci :-) Ja też będę kciuki trzymała za udane zapomnienie ;-)
A co lekarze Wam mówili odnośnie starań, mówili ile czasu powinniście odczekać?

Czarnuszka - a pisałam - kupuj test o najniższej czułości :p

OlaMagda - w tym tygodniu rodzisz :D czekamy tylko - kiedy.

Wiki - nie straciłaś głowy i wyszło pysznie :-) Tak to tylko nieliczni potrafią :p

India mnie tez nie zawsze sie posty pokazuja :/
W dzien to sie sprzata, gotuje a w nocy sie spi:)
Ale wiadomo zobaczymy jak to bedzie.

Najbardziej mnie irytuje jak moja mama gada, ze mala bedzie sie darla , ze bede mowila ze bylo lepiej jak w brzuchu byla. Nosz ***** ,ze tak powiem! Nie mam zamiaru sie do niej zalic. Tak mnie irytuje gadanie ze bedzie gorzej, zamiast wspierac to jeszcze doluje. Eh ja to wgl jest bardzo nerwowa.
Dziadek zmarl, to rozumiem ze sobie wypili. Ale dzis juz jest drugi dzien! Ja sama siedze u babci nawet nie zejdzie, jeszcze kolezanka do niej przyjechala, balagan jak nie wiem chciaz staralam sie zeby miala czysto. Szkoda mi tej babci, bo zawsze od niej pozyczala kase a teraz jedna emerytura jej zostala. Jestem taka zla! Ja jej nie dam,bo sama nie mam. Jeszcze jutro ja musze do urzedu pracy jechac to ona mowi ze tez pojedzie zalatwiac sprawy i mozemy po miescie pochodzic. Upal 35 st. a ja z nia bede latac po sklepach...
Ah wybaczcie ze Wam sie tak wyzalilam.

India mnie tez nie zawsze sie posty pokazuja :/
W dzien to sie sprzata, gotuje a w nocy sie spi:)
Ale wiadomo zobaczymy jak to bedzie.

Najbardziej mnie irytuje jak moja mama gada, ze mala bedzie sie darla , ze bede mowila ze bylo lepiej jak w brzuchu byla. Nosz ***** ,ze tak powiem! Nie mam zamiaru sie do niej zalic. Tak mnie irytuje gadanie ze bedzie gorzej, zamiast wspierac to jeszcze doluje. Eh ja to wgl jest bardzo nerwowa.
Dziadek zmarl, to rozumiem ze sobie wypili. Ale dzis juz jest drugi dzien! Ja sama siedze u babci nawet nie zejdzie, jeszcze kolezanka do niej przyjechala, balagan jak nie wiem chciaz staralam sie zeby miala czysto. Szkoda mi tej babci, bo zawsze od niej pozyczala kase a teraz jedna emerytura jej zostala. Jestem taka zla! Ja jej nie dam,bo sama nie mam. Jeszcze jutro ja musze do urzedu pracy jechac to ona mowi ze tez pojedzie zalatwiac sprawy i mozemy po miescie pochodzic. Upal 35 st. a ja z nia bede latac po sklepach...
Ah wybaczcie ze Wam sie tak wyzalilam.

Marysia, nie słuchaj takiego gadania - ja ani razu nie pomyślałam, że lepiej było jak Radek był w brzuchu, a w nocy karmiłam co 2 godziny przez długi czas. W nocy wstawałam do niego 3-4 lata i żyłam. Do pracy wróciłam jak miał 8 miesięcy i nigdy nie narzekałam, że mam dziecko i jest ciężko.
Owszem, człowiek bywa zmęczony, ale przecież KAŻDY bywa zmęczony.

Wizyte mam dopiero 12.09 a ostatnia mialam 1.08..... dlugo musze czekac.
Ja miedzy wizytami mam teraz miesiac przerwy

To czulosc 25 [emoji34] pojde chyba zaraz po 10 [emoji16]
tez go robilam, wynik pozytywny pokazal sie dopiero po tych 5 min, zgodnie z ulotka.A na innych o czulosci 10 mialam dwie kreski od razu ;-)
Kasia654 kciuki oby @ nie przyszla :-)
Jeny jak ja nie moge sie doczekac czwartkowej wizyty! dobrze,ze chociaz rano mam i nie musze caly dzien czekac :-) oby nasza dziewuszka zostala dziewuszka!

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Mnie wrecz sie nudzi samej to raz, a dwa ze ciezko mi i moglabym juz urodzic. Bedzie mi na pewno lzej bez brzucha chocbym nocy nie przesypiala. Tygodniami robilam na nocki i zylam.
Wy bedziecie miec drugie dziecko tak samo jak India , Anna , MalaMi i zadna z Was nie marudzi.

Anna myslisz ze mogloby cos urosnac miedzy nogami?? ;)

Do góry