reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
India - dzięki za poprawkę [emoji1360][emoji1]
U mnie tez komary masakra ! A nie lało od 3 tyg , podobno jutro ma padać ...
Życiowa - malaMi ma racje !
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
U mnie tez komary masakra ! A nie lało od 3 tyg , podobno jutro ma padać ...
Życiowa - malaMi ma racje !
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja słuchajcie przez caly weekend przytylam 1,5 kg[emoji4][emoji4][emoji4] oby tak dalej. Wiem wiem moje drogie ze Wy walczycie o to zeby malo przytyć a ja sie o to modlę . Ide zaraz po test [emoji4] skonczylam luteine w sobote i mialam za dwa dni dostać okres. Narazie sie nie zanosi[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] milego dzionka kochane
Wiiktoriiaaa
Życiowa, my jak mieszkaliśmy w Piątku też mieliśmy, strasznie się go bałam. A z 3 dni temu mieliśmy plagę much, tak to nie ma prawie wcale a wtedy mój biegał i zabił ponad 20.
Anna jak po urlopie? Mój dzwonił do pani z Władysławowa i ma wolne miejsce, może wyskoczymy na chwilę.
Muszę Wam powiedzieć, że jestem kulinarną kaleką wczoraj miałam na obiedzie brata z nową dziewczyną i dwie godzinę przed ich przyjściem zjarałam udka, bo mi się zachciało panierek testować, pff i później szybko wszystko i zacięłam się.
Anna jak po urlopie? Mój dzwonił do pani z Władysławowa i ma wolne miejsce, może wyskoczymy na chwilę.
Muszę Wam powiedzieć, że jestem kulinarną kaleką wczoraj miałam na obiedzie brata z nową dziewczyną i dwie godzinę przed ich przyjściem zjarałam udka, bo mi się zachciało panierek testować, pff i później szybko wszystko i zacięłam się.
viola150
Hej dzis juz chyba lepiej z moim pęcherzem bo tak nie boli przy siku ale pójdę do apteki kupie sobie urosept i suszonej żurawiny w biedro.
Ogólnie za 3dni przedszkole a my nie mamy w ogóle wyprawki kupionej. Jakos boje sie ze cos pójdzie nie tak i maly nie bedzie chcial chodzić. W środę zebranie, dowiem sie co i jak i wtedy pokupuje mu. Tylko kapcie jutro musze kupic żeby na 1 juz miał.
U nas w mieszkaniu na komary sprawdza sie rewelacyjnie bros do kontaktu. Używamy odkąd maly sie urodził w sezonie codziennie i komary nam nie straszne gorzej jak zapomnimy włączyć.
Zyciowa może racja żeby zgłosić żeby sprawdzili czy nie ma w pobliżu gniazda, albo gdzieś w dachu skoro mieszkacie wysoko no bo skąd by sie wziely??
Ogólnie za 3dni przedszkole a my nie mamy w ogóle wyprawki kupionej. Jakos boje sie ze cos pójdzie nie tak i maly nie bedzie chcial chodzić. W środę zebranie, dowiem sie co i jak i wtedy pokupuje mu. Tylko kapcie jutro musze kupic żeby na 1 juz miał.
U nas w mieszkaniu na komary sprawdza sie rewelacyjnie bros do kontaktu. Używamy odkąd maly sie urodził w sezonie codziennie i komary nam nie straszne gorzej jak zapomnimy włączyć.
Zyciowa może racja żeby zgłosić żeby sprawdzili czy nie ma w pobliżu gniazda, albo gdzieś w dachu skoro mieszkacie wysoko no bo skąd by sie wziely??
Hej muszę was nadrobić, bo mój miał urlop i nie miałam zbytnio czasu czytać. Wchodziłam tylko żeby z grubsza sprawdzić czy któraś już rozpakowana.
Mój za półtora tygodnia wyjeżdża za granicę. Niby tylko na miesiąc ale i tak będzie mi ciężko. Dobrze ze do pracy chodzę i jeszcze nie mieszkamy sami to może szybciej mi ten czas będzie leciał, oby...
Co do spraw starania to niby są wstrzymane. Niby, bo w tym cyklu troszkę się zapomnieliśmy i potem się okazało że robiliśmy to w płodne. Okres mam dostać w piątek więc się okaże
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój za półtora tygodnia wyjeżdża za granicę. Niby tylko na miesiąc ale i tak będzie mi ciężko. Dobrze ze do pracy chodzę i jeszcze nie mieszkamy sami to może szybciej mi ten czas będzie leciał, oby...
Co do spraw starania to niby są wstrzymane. Niby, bo w tym cyklu troszkę się zapomnieliśmy i potem się okazało że robiliśmy to w płodne. Okres mam dostać w piątek więc się okaże
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a dziekuje :-) piekna pogode mielismy,nawet troche slonka zlapalam ;-) duzo zwiedzania, jedynie podroz troche meczacaAnna jak po urlopie? Mój dzwonił do pani z Władysławowa i ma wolne miejsce, może wyskoczymy na chwile
reklama