reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India - dzięki za poprawkę [emoji1360][emoji1]
U mnie tez komary masakra ! A nie lało od 3 tyg , podobno jutro ma padać ...
Życiowa - malaMi ma racje !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

MalaMi w tym roku już te siatki chyba odpuscimy chyba ze jak będziemy kupować remontowe rzeczy to wezmę na okno w kuchni i do małej i do sypialni ewentualnie.
a komarów nie ma w ogóle tzn. nie wlatuja do domu :)

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja słuchajcie przez caly weekend przytylam 1,5 kg[emoji4][emoji4][emoji4] oby tak dalej. Wiem wiem moje drogie ze Wy walczycie o to zeby malo przytyć a ja sie o to modlę . Ide zaraz po test [emoji4] skonczylam luteine w sobote i mialam za dwa dni dostać okres. Narazie sie nie zanosi[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] milego dzionka kochane

Życiowa, my jak mieszkaliśmy w Piątku też mieliśmy, strasznie się go bałam. A z 3 dni temu mieliśmy plagę much, tak to nie ma prawie wcale a wtedy mój biegał i zabił ponad 20.

Anna jak po urlopie? Mój dzwonił do pani z Władysławowa i ma wolne miejsce, może wyskoczymy na chwilę.

Muszę Wam powiedzieć, że jestem kulinarną kaleką :( wczoraj miałam na obiedzie brata z nową dziewczyną i dwie godzinę przed ich przyjściem zjarałam udka, bo mi się zachciało panierek testować, pff i później szybko wszystko i zacięłam się.

Hej :) dzis juz chyba lepiej z moim pęcherzem bo tak nie boli przy siku ale pójdę do apteki kupie sobie urosept i suszonej żurawiny w biedro.

Ogólnie za 3dni przedszkole a my nie mamy w ogóle wyprawki kupionej. Jakos boje sie ze cos pójdzie nie tak i maly nie bedzie chcial chodzić. W środę zebranie, dowiem sie co i jak i wtedy pokupuje mu. Tylko kapcie jutro musze kupic żeby na 1 juz miał.

U nas w mieszkaniu na komary sprawdza sie rewelacyjnie bros do kontaktu. Używamy odkąd maly sie urodził w sezonie codziennie i komary nam nie straszne ;) gorzej jak zapomnimy włączyć.

Zyciowa może racja żeby zgłosić żeby sprawdzili czy nie ma w pobliżu gniazda, albo gdzieś w dachu skoro mieszkacie wysoko no bo skąd by sie wziely??

Ale mialyscie dziewczyny ciężkie noce. A u mnie dzis fajnie przespana z przerwa na siku :) tylko strasznie gorąco bylo. Teraz zrywa sie wiaterek wiec może jakas burza przyjdzie. A ja chce okna pomyc bo nie mogę na nie patrzeć :/

Hej ;) muszę was nadrobić, bo mój miał urlop i nie miałam zbytnio czasu czytać. Wchodziłam tylko żeby z grubsza sprawdzić czy któraś już rozpakowana. :)

Mój za półtora tygodnia wyjeżdża za granicę. Niby tylko na miesiąc ale i tak będzie mi ciężko. Dobrze ze do pracy chodzę i jeszcze nie mieszkamy sami to może szybciej mi ten czas będzie leciał, oby...

Co do spraw starania to niby są wstrzymane. Niby, bo w tym cyklu troszkę się zapomnieliśmy i potem się okazało że robiliśmy to w płodne. Okres mam dostać w piątek więc się okaże :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anna jak po urlopie? Mój dzwonił do pani z Władysławowa i ma wolne miejsce, może wyskoczymy na chwile
a dziekuje :-) piekna pogode mielismy,nawet troche slonka zlapalam ;-) duzo zwiedzania, jedynie podroz troche meczaca

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Kasiu to trzymam kciuki zeby @ nie przyszla [emoji5]
Szybko zleci ten miesiac[emoji5]
Wizyte mam dopiero 12.09 a ostatnia mialam 1.08..... dlugo musze czekac. W tym tyg musze isc na wyniki morf, mocz i coombs

Do góry