reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India- no wiem [emoji4]ze jestem kolejna ! I wiem ze w tym tygodniu rodzę [emoji1360][emoji1][emoji1][emoji1]
Obojętne mi jest czy to bedzie jutro czy niedziela , nie chciałabym tylko w czwartek 01/09 bo jest rozpoczęcie roku [emoji2]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Dokladnie Marysiu tymbardziej ze moj maluch ma juz/dopiero 17 miesiecy a jak mala sie urodzi to bedzie mial 22 miesiace. Bede miala dwa lozeczka w pokoju hahaha!
Ciekawe czy sie potwierdzi ze bedzie dziewczynka 22.09 mam polowkowe
1472471048490.jpg

Taki tort bez okazji, zwykła ciążowa zachcianka[emoji38]

Załączniki

• 1472471048490.jpg
    1472471048490.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 139
Ola juz 3 ma w drodze... Ehh co za los...

OlaMagda no nie wiem co Ci zyczyc, chyba lepiej po 1 bo jak by Cie dzis zlapalo to wyjdziesz do 1 ze szpitala?

MalaMi Ty to cukiernikiem jestes czy cos?

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Nie Marysiu ale czasem piekę ciasta i torty. Boki przewaznie mi brzydkie wychodza, nie umiem zrobic ich na gladko wiec przewaznie obsypuje je czyms[emoji5]

Ale przynajmniej sobie jakos radzisz:) pojdziesz do wprawy , spokojnie. Teraz dwa torty urodzinkowr bedziesz robila to szybko sie nauczysz;)

Życiowa spisz????

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Marysia - pewnie, ze dasz rade :-)
MalaMi, dobrze, ze ja takich zachcianek.nie mam bo takiego cuda bym nie dala rady zrobic!!!!
Dziewczyny, tez sie balam, ze mojej siusiak wyrosnie, ale podobno nie wyrosl ;-)

Do mnie ze szpitala dzownili i po raz drugi przesuneli mi o tydzien wizyte u diabetologa. Jak dla mnie moga ja tak co tydzien przesuwac :p

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

KasiaMarysia- jakby mnie teraz wzięło to pewnie ze wyjdę szybko , przy drugim kolejnym dziecku jestes tylko 2 doby w szpitalu nie 4-5 :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Marysiu - mierze 4x dziennie

Ola, u nas tez po SN dwie doby trzymaja niezaleznie od tego, ktore to dziecko.
Radka urodzilam w piatek, a w niedziele w porze obiadowej wyszlismy do domu

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Kasia trzymam kciuki żeby malpa nie przylazla

OlaMagda u nas tez po cc wypuszczają po 2 dobach. Ja rodzilam w piatek i w niedziele po 48h miałam wyjść do domu tylko młodemu właśnie w niedziele wyszla jakas wysypka na ciele i nas zatrzymali. Pobrali próbkę czy to nie gronkowiec, okazalo sie ze nie i po kolejnych dwóch dobach byliśmy w domu :)

Do góry