reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry:):)

Życiowa ale uczulona na szerszenie jestes?? Ugryzl Cie kiedys?? Masakra, mnie przerazaja te owady. U nas sa juz ponad 20 lat i co roku w zimie zrzucana jest bomba ich gniazdo ze strychu. Bo u mamy jest mieszkanie nie otynkowane, teraz to nawet nie ma jak tego zrobic bo ona na 2 pietrze mieszka, a stoi garaz. I te owady wchodza w szczeline miedzy ceglami. Wpadaja do mieszkania jak jest zapalone swiatlo albo TV.

Olamagda to i tak do 19 jest 20. Jednak wolalabym do 09 urodzic :)

India ja w koncu zasnelam :) ale prosze nie strasz mnie ze nie pospie, bo kazdy tak mowi a po co sie stresowac? Wiadomo ze dziecko w nocy chce jesc ale spojrz na Kulcie [emoji5] pelna zycia

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

reklama
1472460610528.jpg
1472460617127.jpg

To czulosc 25 [emoji34] pojde chyba zaraz po 10 [emoji16]

Załączniki

• 1472460610528.jpg
    1472460610528.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 160
  • 1472460617127.jpg
    1472460617127.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 158
No dzisiaj trochę mniej pełna życia bo Ignacjo mój ciągle chce do mamyyyyyy. Teraz śpi od 10.25 i mam nadzieje , że się wyspi trochę bo w nocy było duszno i burza i spał z nami bo kwekal. I takie to spanie było nie tego.

Szerszen ma mniej jadu niż osa ale bardziej boli jego ukąszenia bo ma większe zadlo.

Ej proszę urodzić dziewczyny któraś! Chcę zobaczyć nowa dzidzie ;p OlaMagda, Nadziejka albo Kasia[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnuszka to trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Wiki oj tam od tam od razu kaleka. Kazdemu sie moze zdarzyc przeciez. Jak uratowalas sytuacje?

Viola oby Ci szybko pomogl ten urosept. U mnie pomyte wszystko[emoji19]

Kasiu oj ja bym juz chciala urodzic:)
A gdzie Twoj wyjezdza?

Czarnulka - a robiłaś z moczu porannego ? I ile sie juz spóźnia okres ?
Ja juz mam dość Milena tak strasznie sie rozpycha ze mam góry i doliny na brzuchu , i nie wiem czy to ok bo przed porodem podobno dziecko sie mniej rusza ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Czarnuszka to trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Wiki oj tam od tam od razu kaleka. Kazdemu sie moze zdarzyc przeciez. Jak uratowalas sytuacje?

Viola oby Ci szybko pomogl ten urosept. U mnie pomyte wszystko[emoji19]

Kasiu oj ja bym juz chciala urodzic:)
A gdzie Twoj wyjezdza?

Do szwecji ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnulka- pytam bo u mnie to testy wychodziły tylko po 2-3 dniach po tym jak sie okres spóźniał i tylko z porannego moczu , bo mało wrażliwa na testy jestem .
Kasia- moze sie udało [emoji4]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Kasia654 dobrze, że tylko i aż miesiąc. Bo jak niektórzy ciągle mają taką pracę.
Czarnuszka współczuję, że nigdy nie wiesz kiedy @ powinna być. Mam nadzieję, że jak już się wzięli za Ciebie to szybko się doczekasz.
KasiaMarysia ogarnęłam sytuacje, że zdjęłam tą skórę przypaloną i mięsko ładne było. Podrobniłam wrzuciłam w przyprawe do mięsa, na patelce podsmażyłam cebulę, czosnek, dodałam to mięso przyprawiłam dodałam ketchupu podlałam jeszcze wodą, poddusiłam i na koniec natkę świeżą i pycha wyszło.

Do góry