Ola21-1995
Fanka BB :)
Violu właśnie 2w1 sorry a widziałaś skład?Ola ale on tez powyżej miesiąca... Znalazłam tylko Nivea bialy ale 2w1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Violu właśnie 2w1 sorry a widziałaś skład?Ola ale on tez powyżej miesiąca... Znalazłam tylko Nivea bialy ale 2w1
Jaka Madzia <3 pięknieNie, to jest zioło i wiadomo że napar nie będzie silny. Na dobrą sprawę wszytsko może uczulać dopóki sie nie spróbuje to się n ie wie.
udało się
Mojego kuzynka od 7 tyg miala takie ciśnienie ze co chwile w szpitalu leżała ale będzie ok;*Dzień dobry Kobietki
Ja już wróciłam z bety (wyniki po 17 odbiorę), nawet spacer i mini zakupy mam już zaliczone
Mojego M nie ma do jutra, więc pewnie większość dnia spędzę z książką
KasiaMarysia Kochana Ty masz taki wysoki puls? Może mierz sobie codziennie i prowadź "kalendarzyk" ciśnienia żebyś mogła to pokazać ginowi na wizycie kolejnej. Ja mam mierzyć codziennie rano i wieczorem i właśnie tak zapisywać, bo w niedzielę miałam 152/83, a wczoraj przed wizytą 144/83 ;/ i jeśli nadal będzie tak wysokie to trzeba będzie jakieś leki wprowadzić, bo to niebezpieczne ;(
Jest homeopatia syrop i tabletkiKiedy masz wizytę z tym ciśnieniem?
Może musisz cos brać
A mnie w nocy dopadl katar i gardlo narazie jest ok ale trochę się meczylam
W domu mam tylko tabletki na gardło
Bo na katar chyba nie ma sensu nic brać? ?
1 przeziębienie ciążowe chyba do mnie zawitalo
Ola nie wiem czy nie czytasz czy jak... Napisałam że na pierwsze dni rumianek.