reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzień dobry Kochane ;D
Niedawno wstałam po nocce ;p i chyba nic mi się nie chce, ale jeszcze nie jestem tego pewna ;p
KasiaMarysia piękne bezy, chętnie bym Ci pomogła je zjeść ;p
India masakra, ale Cię załatwili ;/ Mi ostatnio zmienili pakiet luxmed ale na moją korzyść, poszerzyli zakres usług ;D
Czarnuszka to Ty teraz i w sklepie i w knajpie dorabiasz? A odnośnie Twojej przemiany, to sama chciałaś, czy lekarz Ci zaproponował?
Kulcia to znaczy, że dalej nie możecie się przeprowadzić? Czy jak?
Życiowa, masakra z tymi lekarzami ;/ jak można być takim bucem ;(
Ola21-1995 Hejka, co tak długo milczałaś? Jak Dzidziunia się rozwija? :)

U mnie @ jeszcze brak, ale nie czuje nic ;/ tylko tyle, że mnie piecze tam przy siusiu ;/
Trivagin jest bezpieczny w razie jak by co? Wiem, ze był już ten temat ale nie pamiętam ;/
Ściskam was :*

KasiaMarysia chyba nie robię ;p Powinnam zrobić jutro, ale będę od rana cały dzień w pracy i w sobotę też cały dzień pracuję więc jak @ nie będzie do niedzieli to w niedzielę zrobię ;p no chyba, że jutro rano nie wytrzymam :D ale nie chcę zobaczyć 1 kreski, więc raczej się wstrzymam ;p

Czytam Was na bieżąco ale cos weny nie mialam za miesiąc juz będziemy na swoim mieszkaniu i tak latalismy :)
Ja juz bede zaczynać w pon 14 tydzień powiem wam ze czuje się mega no masakra życzę każdej takiej ciasy w ogóle nie jak w ciąży nic mi nic dolega bo jak słyszę ze laski maja takie objawy to ja poerdziele:)
Nie przytyłam ani pol kilo
Hemo nie spada a rośnie:)
Jem duzo warzyw owoców i soki pije narazie żadnych witamin nie biorę zaczęłam tylko kwasy dha
Dzidzia rośnie ostatnio bylam na genetycznym lekarz nie mial się do czego przyczepić
Następna wizytę mam 27 to już poznam płeć:)
Bede chodzić do prywatnej kliniki do Wrocławia bo mega lekarz młody tam jest i super młode położne klinika tez bardzo mi się podoba :)

Wiecie ze juz je kocham? To prawda ze sie kocha zanim się urodzi;)
Jak widzę jak sie tam rusza w brzuszku serduszko rozpływam się na każdym usg:)

Co do szczepień to ja bede bo jest duzo chorób na które dziecko może umrzeć i w ogóle tyle ludzi sie szczepi i nic im nie jest
A czytałam ze więcej rtęci zjadamy niz jest w szcsepionkach kiedyś jakiś leksrz wymyślił o został pozbawiony zawodu ze szczepienia maja związek z autyzmem ja czytałam wiele artykułów w gazetach ze autyzm ujawnia sie właśnie w wieku kiedy dziecko jest szczepione dlatego zwalaja niektórzy to na szczepionki.
Mojej znajomej corka tez auyzym sie ujawnił u niej jak miala 3 lata wcześniej nie wiedziała

Życiowa bito ja nie rozumiem dlaczego Ty od dawna nie jesteś na l4
Po pierwsze sama pisałaś jak oni Cie traktują a po drugie należy Ci się ja wiem ze ciąża to nie choroba ale jeszcze się napracujesz to jedyny taki czas gdzie możesz sobie tak długo odpocząć
Idziesz do lekarza mówisz ze chcesz l4 i tyle moj jak widział pęcherzyk to dawal mi na tydzień a jak dzidzia juz byla to na miesiąc dostałam i nawet jak zaczął chorować to mój obecny leksrz wystawił mi bez problemu
Powiedziałam mu jaka mam prace itp i od kopa mi dal ja ich sram scierac się i dźwigać:)
A jak masz problemowego lekarza to powiedz ze cały czas wymiotuje i tyle.
A sie rozpisałam jeszcze bym cos napisała:D
A i brzucha tez za bardzo nie widać jeszcze:)

Hej Ola :)
Zyciowa ja wiem ze synuś miał byc ale dobrze ze sie potwierdził ;)
India ja lubię takie bezy takie z wierzchu suche a w środku wilgotne :) najlepsze :)
Marysia co za talenty :)
Ola ale super widoki na basen i jeszcze Milenka :) :) super macie pogodę :)
Ja z młodym zjadłam obiad i cos ogarne i ruszymy sie chyba do teściowej w odwiedzinki :)

A no możesz mi sprzedać kopniaka:p
Viola ja bym chciała dziewczynkę a mój chłopaka ale teraz jak juz jestem w ciąży to ważne żeby było zdrowe:)
Zobaczymy co to będzie juz nie mogę się doczekać wizyty:p
Viola którego jedziesz nad morze? Ja 27 lipca na tydzień:)

reklama
Witam , okres miałam regularny spóźnial mi się max 1 dzień , w tym miesiącu spóźnia mi się już 5 dni i wczoraj odbyła stosunek bez zabezpieczenia i narzeczony skończył we mnie . Zawsze tydzień przed okresem miałam ból piersi a w tym miesiącu było tak że bolaly mnie przez 2 dni i już nie bolaly . Dziwne jest też to że nie miałam ochoty na słodkie a zawsze miałam. Czuję czasami lekkie kłucie w jajniku i czasami jakby ciągnięcie w podbrzuszu . Czy waszym zdaniem jest to możliwość zajścia w ciążę ?

Do góry