Czytam Was na bieżąco ale cos weny nie mialam za miesiąc juz będziemy na swoim mieszkaniu i tak latalismy
Ja juz bede zaczynać w pon 14 tydzień powiem wam ze czuje się mega no masakra życzę każdej takiej ciasy w ogóle nie jak w ciąży nic mi nic dolega bo jak słyszę ze laski maja takie objawy to ja poerdziele
Nie przytyłam ani pol kilo
Hemo nie spada a rośnie
Jem duzo warzyw owoców i soki pije narazie żadnych witamin nie biorę zaczęłam tylko kwasy dha
Dzidzia rośnie ostatnio bylam na genetycznym lekarz nie mial się do czego przyczepić
Następna wizytę mam 27 to już poznam płeć
Bede chodzić do prywatnej kliniki do Wrocławia bo mega lekarz młody tam jest i super młode położne klinika tez bardzo mi się podoba
Wiecie ze juz je kocham? To prawda ze sie kocha zanim się urodzi
Jak widzę jak sie tam rusza w brzuszku serduszko rozpływam się na każdym usg
Co do szczepień to ja bede bo jest duzo chorób na które dziecko może umrzeć i w ogóle tyle ludzi sie szczepi i nic im nie jest
A czytałam ze więcej rtęci zjadamy niz jest w szcsepionkach kiedyś jakiś leksrz wymyślił o został pozbawiony zawodu ze szczepienia maja związek z autyzmem ja czytałam wiele artykułów w gazetach ze autyzm ujawnia sie właśnie w wieku kiedy dziecko jest szczepione dlatego zwalaja niektórzy to na szczepionki.
Mojej znajomej corka tez auyzym sie ujawnił u niej jak miala 3 lata wcześniej nie wiedziała
Życiowa bito ja nie rozumiem dlaczego Ty od dawna nie jesteś na l4
Po pierwsze sama pisałaś jak oni Cie traktują a po drugie należy Ci się ja wiem ze ciąża to nie choroba ale jeszcze się napracujesz to jedyny taki czas gdzie możesz sobie tak długo odpocząć
Idziesz do lekarza mówisz ze chcesz l4 i tyle moj jak widział pęcherzyk to dawal mi na tydzień a jak dzidzia juz byla to na miesiąc dostałam i nawet jak zaczął chorować to mój obecny leksrz wystawił mi bez problemu
Powiedziałam mu jaka mam prace itp i od kopa mi dal ja ich sram scierac się i dźwigać
A jak masz problemowego lekarza to powiedz ze cały czas wymiotuje i tyle.
A sie rozpisałam jeszcze bym cos napisała
A i brzucha tez za bardzo nie widać jeszcze