reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia ja też mam bliznę na jednej brwi, ale da się je tak "zaczesać" że praktycznie jej nie widać ;)
Życiowa dziękuję ;) a co to biżuterii to bardzo ciekawie to wygląda, chociaż nie wiem czy mnie przekonuje ;p

reklama
Mnie sie bardzo Podoba ta biżuteria

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Hej dziewczynki :)
Ja tak na sekundke bo dzisiejszy dzien mnie calkiem wypompowal. Rano praca, potem 2 godzinki snu i K wyciagnal mnie na plaze a taaaak mi sie nie chcialo. Na szczescie poszlam bo bylo SUPER :) wyszalelismy sie z psami, moja Popcia przestala sie bac wody! No po prostu nie moglam uwierzyc, ze wchodzi do wody i ma z tego frajde bo od malego nawet kaluze omijala szerokim lukiem :) taka damesa ;)
Dziewczyny wczoraj kapalam a dzisiaj po plazy trzeba byl znow pod prysznic je wladowac. Biedne [emoji23]
1465331460-d2jogk.jpeg
1465331472-2amh1u.jpeg

Kulcia no miodzio fotka [emoji7] zazdraszczam!

Czarnuszka jesu co za brwi! Ja mam geste i czarne ale obie inny ksztalt [emoji16] no i za pierona nie wiem co zrobic aby lepiej wygladaly. Beztalencie brwiowe jestem [emoji23]

Nussska nie denerwuj sie! Poki malpy nie ma jest nadzieja tego sie trzymaj [emoji8]

A ja sie nie czuje ciazowo i ciagle mie to martwi. Moj leb jest powalony. Jeszcze tylko 2 tygodnie to wizyty u poloznej. Uspokoje sie na cala godzine [emoji23]

8tc [emoji7]

Ja przestałam być sentymentalna... Eh...

-Czarnuszka wyglądasz jak Fiorella z Włoskiej Narzeczonej [emoji7] tylko tamta ma kręcone włosy.

-Nuskaa nie pitols, nie ma @ jest impreza [emoji12] trzymamy kciuki!

-Wiki zapomniałaś o Nas? Czy urlop całkiem Cie pochłonął?

-Kulcia gonie Cie oj gonie [emoji12] tez będę taka piękna :)

-Aniaah czytasz Nas? To z myślą o Tobie kochana[emoji8]

-Ania25 gdzie uciekłas?

-Paraplu ja teraz czasem nie czuje się ciążowo. Ciesz się ze nie wymiotujesz [emoji6]

- Dora a gdzie masz tego dobrego dentystę?

-OlaMagda zostało juz tylko czekać na poród.
Nadziejka, Viola hops hop

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
Dzień dobry.
Ja juz pobudka, chyba z emocji bo ide dzis pierwszy raz do nowej pracy. Hehe
Wrzucam Wam fotę z moja przemiana hehe.
U mnie @ brak, czyli napewno coś się dzieje. Już dziś środa! Dwa dni i idę na bęte. Muszę tylko poszukać laboratorium gdzie robią wynik tego samego dnia bo jakbym miała czekać do poniedziałku to bym chyba oszalała.
Wgl to mam taki czasem ból na dole w brzuchu że muszę sie położyć. J mój mówi ze chyba do nieba będzie skakał hehe. A ja taka nerwowa jestem że muszę mocno czasem ugryźć się w język niż szukać koperkowej afery.
No zobaczymy, zobaczymy.
Miłego dzionka.

A są tu mamusie, które mają dzieci jak moje starsze?? 8 i 6,5

1465356142-1d1mld.jpeg

Do góry