reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja jak się dowiedziałam , że Życiowa z jg to w każdą twarz się wpatrywalam; D

A TY w kcm pracujesz kochana? Bo potrzebuje na nfz się umówić do okulisty I nie wiem czy u Was się da...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
u nas się zapowiada piękny dzień :) juz jest cieplutko. doprowadziłam Małą do przedszkola. zrobiłam zakupy. teraz mam w planie umyć łeb i wziąć się za malowanie farbą tablicowa u małej bo podkład zrobiliśmy :)
ostatni dzień zwolnienia. ..

Kuleczko KasiuMarysiu trzymam kciuki za wizyty :) wstawcie fotki później :)

czy Kasia się odzywala do kogoś? bo już się nie odzywa bardzo długo. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) miałam wczoraj odpisać ale byłam taka padnięta, że usnęłam praktycznie jedząc kolacje.

Tatinka strasznie mi smutno, jak udało mi się na przerwie wpaść na forum i przeczytałam, to cały czas o Tobie myślałam :( Również ściskam Cię baardzo mocno :*

Kuleczko super z tym mieszkaniem :) czułam że to dobra opcja. Same przeprowadzki na tym forum mamy. Trochę wam zazdroszczę takiego spontanu, ja to zawsze muszę sobie poukładać a dopiero potem działam. Nie widzę siebie w roli mega spontanicznej wyprowadzki, albo coś podobnego. Może dlatego że mam gdzie mieszkać i mi tu dobrze.

Powodzenia na wizytach, ja też dzisiaj idę. Idę bo idę już bez entuzjazmu bo pójdę dzisiaj da mi to skierowanie co wtedy mówiła, chyba że się rozmyśli... I co zrobię ewentualnie te badania dla własnego spokoju i.....? I znów 3 miesiące czekać na wizytę.... No chyba zamiast u gin to następna u psychiatry będzie.

Wysyła mi codziennie snapy zadowolone wiec jest ok :)

Hej ho z rana. Dobrze, że taka pogoda ma już być cały czas bo bym była zła , że muszę kisnac przy przeprowadzce :D

Tam jest tyle sprzątania , że hej.

KasiuMarysiu Tobie tez powodzenia masz pierwsza wizytyacje :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja dalej u mamy ale mój się źle czuje i o tak szkoda mi go strasznie:( :(
Pogoda przepiękna juz 4 dzień cały czas na zewnątrz siedzę:)
Kurcze juz drugi dzień mam koszmary :/:/
A u mnie od tygodnia zero mdlosci normalnie taka ciążę to ja mogę mieć:)
Mama mówi ze uwierzę jak brzuch zacznie rosnąć nic mi nie dokucza ze tez tak ze mna miała:)
Ale przed wczoraj mialam straszny sen ze tak bolaly mnie sutki jakby ktoś przypalal mi je czyms gorocym:/
Wizytę mam przelozona bo lekarz na l4

Ja tez trzymam kciuki za wizyty
Kulcia to we Wrocławiu mialabys wybor ze hoho tylko ceny trochę masakra:p
Ale jak na Twihe miasto to drogo::/
Wrocław tez 1300..
1300plus opłaty ...2000...
Tylko ze za ta cene mieszkanka sa często naprawdę ładne;)
Ja plcilam w centrum za 46 m 2000 tys
Dlatego spierdzielilam niech szuka głupich:D

Tatinko kochana nie wierze ze akurat Ty :( trzymaj się kochana:*
Ja miałam betę 11 tysięcy to juz zarodek byl
Ale dziwi mnie ze tak Ci urosła przy pustym jaju..ona jak nie ma zarodka to spada albo malo rośnie albo w ogóle chyba ze tak narosla przez ten pęcherzyk..ehh nie wiem daj znać kochana co dalej a co Ci mówił ze beta jak ma wyglądać? ? Nie masz plamien żadnych?
Ciekawe jaka ja mam juz teraz
Całuje wszystkie mamusie i brzuszki:*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dzieczy . Co slychc stradznie cos pudto tu dzis . Ide na manotornig o 5 . Powinnam juz dzis byc po owu. Wcxoraj oczywiscoe bylo 0 przytulasow mega mnie wkurza to jego zachowanie :-/ ehh niewiem co robic on nonstap ze zmeczony :-:/.

Tatinka. Co do bety to ja przy pustyn mialam bardzo maly przyrost . A ty jak taki duzy to niewiem ... Sprawdzila bym to jeszcze

Hej dziewczyny kto testuje dzis / za niedlugo.

Co tam wogule u czarnej madzi ..?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry