reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ola jakie lody na tarasie!lotosci!!
ja bylam na badaniu krwi,i tak przemarzlam:(:(malemu ubralam czapke zimowa bo pizgawica taka..olu prosze prosze dawaj troche ciepelka!!:(u mnie 6stopni:/

zyciowa zdrowka!!dbaj koniecznie o siebie!praca praca ale zdrowie najwazniejsze!z goraczka pracowac to chyba kiepski pomysl:/ale jak juz musisz to dzis lez pod kolderka ile sie da!!!no i gratuluje synka!!!!

aniah:):)nie swiruj kochana!niecierpliwa jak kazda kobieta:)zostalo ci tak niewiele poczekaj do terminu!:)trzymam kciuki bardzo bardzo mocno:):)uda sie:*

dora jak u ciebie!??co tam sie dzieje?jak zabki?

mamakulka cisnienie dobre:)tylko tak trzymac!
a kolderka cudna!:)

madzia jak u ciebie samopoczucie!?dokucza malpa?czy lagodna jest?mam nadzieje ze dobrze tam sobie zyjesz i nie smutasz!!

kasiamarysia czekamy na jakies newsy u ciebie jak sie czujesz i jak sprawy sie maja:)

india ja ide w nastepnym tygodniu na badania..dam znac:):)

reklama
U mnie pada i tez nie za cieplo :-(
Ekstra majowka sie szykuje....

Ania- ja Cie rozumiem, tez robilam duzo wczesniej testy z niecierpliwosci. Na szczescie do piatku juz blisko. I lekcja do zapamietania dla nas wszystkich: zawsze kupujcie testy roznych firm ;-) mam nadzieje, ze wada tych testow bylo znikajace hcg :-) Aniu, co tu mowic- trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!!!!! :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

O co sie wkurzyła Olka ?
Zjadłam obiad z małym bo dziś o 12h kończy , jem lody na tarasie zaraz odwiozę małego na rugby , i prasowanie mnie czeka :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz poprasowalam. Ciasto zrobiłam i obiad. Jestem na L4 i lubię chyba być kurą domową Hehhehe.
Ja wymiekam. czekałam na swoją kolej... patrzę 12... nie wytrzymałam poszanowania do rejestracji i mówię czy przyjmuje inny lekarz, bo czekam ponad godzinę a ma wejść pani która jest zapisana na 10.10!!! mowę ze mam gorączkę i mi słabo i ze w ciąży tyle trzymać kobietę w poczekalni to jakaś pomyłka. juz serio nie widziałam jak mam usiąść czy stanąć bo brzuch i plecy mnie rozbolaly. .. pani miła od razu dala znać lekarzowi i weszłam następna. ostre przeziębienie ale zwolnienie i skierowanie na wyniki mi dał. no i Wit c paracetamol i płukania na gardło.
ale jutro musze iść do pracy... nie wiem jak ja mam to zrobić. babka poradziła mi przyjść jutro po zwolnienie i powiedzieć ze ma być od 28 bo dzisiaj byłam w pracy (bo byłam ale krócej) no nic pójdę jutro i zobaczę. ..
ja juz zglupialam namorfologie zlecona przez interniste musze być całkiem na czczo? chyba pójdę w piątek dopiero bo ja mam iść jutro do pracy a później do przychodni to nie dam rady tyle nie jeść. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
O matko!! No to ładnie. Sami powinni wiedzieć że kobiety w ciąży jako pierwsze. Ja pracuję w służbie zdrowia i ja zawsze jako pierwsze biorę kobiety ciężarne i z dziećmi. To moja zasada, moher może siedzieć i czekać[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Czesc dziewczynki
Ja sie tak dzisiaj wkurwilam ze masakra...
Zyciowa sliczny synus 8 cm kurde jaki maly ciekawee ile moje a mm;D a objawy wydaje mi sie ze w ogole nie swiadcza o plci..Mam kolezanke co ma dwoch synkow i z jednym prawie w ogole nie miala objawow z drugim wymioty slodkiego jej sie chcialo..kazda ciaza inna jest
Pozniej Was poczytam
Czym sie wkurzyłaś???
Dobra wrzuciła tabelkę ale nienwiem jak zrobić ja normalnym wpisem[emoji14]

Do dr Brylinskiej? Ja jestem nią zachwycona dosłownie :) super babka!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez. Bardzo ją lubię[emoji16] po tym pozytywnym teście to sie umówiłam do Niej na 4 maj. Muszę odwołać .

Ja moje drogie zaraz się zbieram po bandę. Ide na bilans że starszym i mlodszym do lekarza bo ma opuszkach na dłoniach takie pęcherzyki. Dziwne. Przed świętami miał szkarlatyne i wiem ze ma zakończenie tej choroby schodzi skóra z dłoni i sie luszczy, ale to miesiąc temu powinno być. Myślałam że od temperowki bo ciągle temperuje kredki. Martwie się o to.
Ja juz obiadek zrobiłam, ciasto upiekłam, posprzątałam, dwa prania zrobione, poprasowane i czekam na mojego księcia.
Pogoda do kitu[emoji29][emoji29][emoji29][emoji29][emoji29] kiedy będzie wiosna??

India, tez jestem za Wojtkami!

Na pewno wszystko Ci dziecinka pokaze na usg, lacznie z tym co ma lub nie ma miedzy nogami ;) Dziewczynka? Chlopiec? Hmm ;*

Zyciowa, szczesliwa bardzo? ;*

Jestem durniejsza niz durna. Walnijcie mnie w lep, nie wiem, zamknijcie gdzies, gdzie nie ma internetu, sklepow i testow ciazowych. Niech sppokojnie wyczekam @. Wiecie co odwalilam? Wstalam rano po sugestywnym snie pozytywnego testu, o 6 rano pomaszerowalam do lazienki, nasikalam do pojemniczka i zrobilam pieprzony test.
I przezylam szok. Chwilowy. Wkladam test do sikow, licze te pare sekund, i patrze na paaseczek jakk sie przesuwaja po bibulce. I nagle oczy wielkie, gonitwa mysli, bo dopadlo mnie "o Boze, przeczucie mnie nie mylilo, ciaza...?". A dlaczego? Bo robiacy sie test pokazal wyrazna kreske testowa. Szybciej niz kontrolna. Wyrazna, tlusta i rozowa. Dolaczyla do niej kontrolna, i tak przez pare sekund bylam w tym momencie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Ale nie. Musiallo sie zjebac. Test wysechll i wraz z nim kreska testowa. Zostal po niej tylko jakis slad, ale raczej to nie cien.
Nie krzyczcie na mnie zem durna :( ze powinnam czekac. Powinnam, ale cierpliwosci mi strasznie brak. Tym bardziej po pieprzonym snie.
Oj ciezkie beda moje lzy, oj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja jak zaszłam w 1 ciążę to mi sie to przyśniło. Że robię test i dwie kreski. I tak właśnie się stało. A dwa miesiące wstecz śniło mi się ze robię i nic, jedna krecha.

Ja wymiekam. czekałam na swoją kolej... patrzę 12... nie wytrzymałam poszanowania do rejestracji i mówię czy przyjmuje inny lekarz, bo czekam ponad godzinę a ma wejść pani która jest zapisana na 10.10!!! mowę ze mam gorączkę i mi słabo i ze w ciąży tyle trzymać kobietę w poczekalni to jakaś pomyłka. juz serio nie widziałam jak mam usiąść czy stanąć bo brzuch i plecy mnie rozbolaly. .. pani miła od razu dala znać lekarzowi i weszłam następna. ostre przeziębienie ale zwolnienie i skierowanie na wyniki mi dał. no i Wit c paracetamol i płukania na gardło.
ale jutro musze iść do pracy... nie wiem jak ja mam to zrobić. babka poradziła mi przyjść jutro po zwolnienie i powiedzieć ze ma być od 28 bo dzisiaj byłam w pracy (bo byłam ale krócej) no nic pójdę jutro i zobaczę. ..
ja juz zglupialam namorfologie zlecona przez interniste musze być całkiem na czczo? chyba pójdę w piątek dopiero bo ja mam iść jutro do pracy a później do przychodni to nie dam rady tyle nie jeść. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba na czczo powinnaś być kochana.

Tatinko u mnie bez zmian. Na kiedy masz wizytę?

Aniaaa za parę dni zobaczysz II :) serdecznie Ci życzę kochana:*

1461768731-rcpi50.jpeg

Dzis 7 cd a to moj ovu test ;) Robi sie juz ciemniejsz

Jutro ostatni dzien clo i jutro usg ... Trzymam mocno kciuki .

A jak tam u was ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH przyjadę do Ciebie i zabiorę Ci te testy, i po tyłku też dostaniesz! Miałam Ci już rano napisać ale w pracy byłam i nie miałam nawet jak, tylko na szybko w przerwie odczytałam co tam u Was tak ogólnie.

Kamila ja się nie wypowiadam w temcie testów owu, dla mnie to był tylko dodatkowy stres i presja. Byly dwie piękne krechy na owu i co z tego. Ale Ty masz trochę inną sytuację, tak więc trzymam kciuki.

reklama
Do góry