reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

czesc dziewczynki!
co to za pogoda znowu!!spac soe chce:/gdzie jest ta wiosna:/
wiktoria jak z mezem?naprawde odpuszczacie starania?
dora jak u ciebie??
mi lekarza kazala zrobic dwa razy bete,wczoraj zrobilam druga o ladne rosnie wiec jestem troche spokojniesza..aczkolwiek czekam z niecierpliwoscia na usg zeby uslyszec serduszko:)musze jeszcze poczekac ale wtedy juz tez sie wpisze w tabelke na dol i oficialnie oglosze nadejscie fasolki.
moj tymek dalej chory,wiec ja z nim w domu jestem..nie wiem co ze soba zrobic:/jakos nie moge sobie miejsca znalesc.ale postanowilam ze przystopuje z czekolada i podjadaniem bo zaraz bede wielkim paczkiem.a ja chyba tak podjadam strasznie bo fajki rzucilam jak tylko test zrobilam..wczoraj na noc sie tak obzarlam.jak glupia normalnie!!

reklama
tatinka podjadanie i obzeranie się na noc wyeliminuj i będzie git...
ja wczoraj tak mega źle się poczułam ze skończyło się w wc. .. ale później uświadomiłam sobie ze cały dzień nic prawie nie jadłam o_O
nie wiem jak to się stało. .. teraz siedzę w tym sądzie i czekam... jeszcze 5min... bardzo się denerwuje i juz mnie mega mdli. .. bo rano oczywiście nie mogłam nic przełknąć :(
mam nadzieje ze nie zwymiotuje na sędziego[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

oj zyciowa ty idziesz w druga strone!musisz jesc..chociaz cos malego!!

a tym sadem sie nie denerwuj!!to na bank tylko formalnosc!!!bedzie dobrze a nerwow szkoda tylko na takie pierdoly:):)

Czesc dziewczyny! Nadrabiam!

Wiki, zgadzam sie z dziewczynami. Trzeba ochlonac. I wcale mi sie nie wydaje jak to ujelas ze "z boku to wyglada jak blaahe problemy".. kazdy problem to problem, i trzeba dazyc do rozwiazania go. Kochana, musisz miec sile. Nie wiem co postanowisz, czy rozwod czy sie dogadacie, ale tak czy siak z mezem musisz poeozmawiac, zebby zrozumial swoje postepowanie.

Spoznione zyczenia dla Kasi. Mialas urodzinki w niedziele, nie zlozylam zyczen, choc pamietalam. Zdrowia dla Ciebie i Dzidzi kochana <3

Tule Was wszystkie i czytam, tylko weekend zapchany. Wiki, widzisz, choc pewnnie nie takie rzeczy Ci e glowie, tez bylam w niedziele w Lodzi ;)

Dzis mam wizyte u lekarza. Uhuuu. Ciieeekawee..

Dzwoneczku, jutro leecisz, loo!

Glaszcze Wasze brzuszki i tulam mocno kazda po kolei. No i trzymam kciuki za staraczki oczywisciie <3

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa uszy do góry! Na pewno to nie będzie nic strasznego:)) poradzisz sobie z palcem w pupie:)
India kiedy następne rozjasnianie?:p
Mamakulka coś ostatnio taka cichutko jestes:(
Tatinka kurcze przypomniałas mi o fajkach!:D ale bym sobie zapaliła... po papierosie czuje się paskudnie ale i tak bym zapaliła. To się nazywa uzależnienie:)
Kasia Marysia czyli na razie rozwód wstrzymany? Wysłałaś mu nasze posty? Coś zrozumiał? Gratuluję polowu:)

Dziewczynki jajniki mnie już nie bolą, w sumie nic mnie już nie boli. Szyjka się dziś zamknela:) 19 dc:)

Czesc dziewczyny! Nadrabiam!

Wiki, zgadzam sie z dziewczynami. Trzeba ochlonac. I wcale mi sie nie wydaje jak to ujelas ze "z boku to wyglada jak blaahe problemy".. kazdy problem to problem, i trzeba dazyc do rozwiazania go. Kochana, musisz miec sile. Nie wiem co postanowisz, czy rozwod czy sie dogadacie, ale tak czy siak z mezem musisz poeozmawiac, zebby zrozumial swoje postepowanie.

Spoznione zyczenia dla Kasi. Mialas urodzinki w niedziele, nie zlozylam zyczen, choc pamietalam. Zdrowia dla Ciebie i Dzidzi kochana <3

Tule Was wszystkie i czytam, tylko weekend zapchany. Wiki, widzisz, choc pewnnie nie takie rzeczy Ci e glowie, tez bylam w niedziele w Lodzi ;)

Dzis mam wizyte u lekarza. Uhuuu. Ciieeekawee..

Dzwoneczku, jutro leecisz, loo!

Glaszcze Wasze brzuszki i tulam mocno kazda po kolei. No i trzymam kciuki za staraczki oczywisciie <3

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania o której wizyta?

Wiki napisz co tam u Ciebie?

Anka czytasz nas jeszcze?

reklama
Do góry