reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MamaKulka- może czkawkę Ignaś miał?
CzarnaMadzia super!!!! Niech starania zostana wynagrodzone :-)
AniaH, jej, trzymam kciuki. Taka chwila prawdy. Po wizycie to juz z gorki bedzie.
Zyciowa, gratuluje :-)
Tatinka, a kiedy Usg.

Madzia, w niedziele moze przyatakuje wlosy znowu :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jadłam wcześniej nigdy hehe to był mój pierwszy raz. U nas w mieście nie ma sushi a ja dodatkowo bez mięsa wiec ciężko było coś znaleźć. Zrobiliśmy swoje i te glony to dla mnie było paskudztwo. Byłam w pierwszym trymestrze i dodatkowo smierdzialo. Spróbowałam i wytrzymałam na podloge. Masakra wstyd. Hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MamaKulka- może czkawkę Ignaś miał?
CzarnaMadzia super!!!! Niech starania zostana wynagrodzone :-)
AniaH, jej, trzymam kciuki. Taka chwila prawdy. Po wizycie to juz z gorki bedzie.
Zyciowa, gratuluje :-)
Tatinka, a kiedy Usg.

Madzia, w niedziele moze przyatakuje wlosy znowu :-)

Myslicie, ze mozna w ciazy jesc sushi ( pieczony tunczyk)???

Z pieczonym tuńczykiem możesz śmiało jeść:)
Szczerze powiedziawszy to jest mi dobrze bo nie myśle maniakalnie o ciązy, nawet na następny cykl clo nie mam i mnie to nie martwi... Trudno:) Pozbieram kasę i pójdę do specjalisty:)

A widzisz różnice? Troszkę kolor zszedł?

reklama
MamaKulka, raz robilam sama i byly paskudne te glony i tez wtedy sie okazalo, ze w ciazy jestem z Radkiem.
Ale ogolnie to domowe mi nie smakuje. Ale lubie sobie czasem gotowe kupic i zjesc i jest smaczne. Wiec jak kiedys bedziesz miala mozliwosc to sprobuj. :-)
Madzia.... Chyba nic nie zeszlo :-) tylko pod swiatlo widac inny odcien. Zobaczymy w nd. Niech Zyciowa mi napisze jakich proporcji uzyla. :-)

Do góry