reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przeinstalowalam apke. może tym razem zalapie poprawne działanie. .. bo bardzo zniechęca to ze trzeba po kilkanaście razy dodawać post...

Ostatnia edycja:
India a zrobiłaś zdjęcie przed? jak nie to i rąk pokaż efekt bo jestem mega ciekawa jak ci wyszło :)

nie dochodzą mi powiadomienia ze pisał ktoś wrrr

Mamakulka co nic nie piszesz dzisiaj?

Ola21 co tam?
Kasia :) ?

dziewczynki iii?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Na farbowanym wlosie efekt bardzo delikatny, wiec nie wiem czy nakladac farbe czy moze za tydzien powtorzyc akcje.
Madzia, co radzisz.
Jak mi do konca wyschna wlosy to przesle zdje.
Duzo tej mieszanki zostalo, rozumiem, ze do wyrzucenia?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
CzarnaMadzia ja jednak się wstrzymam z tym farbowaniem, może w tygodniu kogoś poproszę o pomoc ;)
Boję się, że kolor wyjdzie nierówno ;p
India odważna jesteś, ja sama się za nic nie biorę, a ostatnio jak byłam u fryzjerki to tak mnie wyskubała, że włosy mi rosnąć nie chcą i kolor bardzo szybko zszedł, robiłam ciemny czekoladowy brąz a już mam średni blond ;/

No ja już porobiłam co miałam zrobić dziś, jeszcze tylko zaraz obiadek na parze sobie wstawię i można leniuchować ;p

A u was jak niedziela mija? :)

Do góry