reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Wiiktoriiaaa jak czytałam o tym imieniu to od 2014 w Polsce nadano je 42 razy ;p nie wiem jak wcześniej ;p
I spotkałam się z artykułem, że chyba w Warszawie kilka lat temu w USC nie chcieli się zgodzić na Nastię, bo stwierdzili, że to zdrobnienie od Anastazja ;/
Ale później znalazłam chyba na stronie Rady Języka Polskiego, że (cytuję) "Nastia jest obecnie pełnoprawnym imieniem, funkcjonującym w sposób samodzielny, choć oczywiście wywodzącym się od imienia Anastazja − podobnie jak w przypadku imion: Lena, Elena, Nela (Helena), czy Nadia (Nadzieja." i to mnie uspokoiło
U mnie miała być Elena - bo moja ulubiona psorka ma na imię Elena Karpuszenko
KasiaMarysia23
Dzień dobry .
Laski ale działacie .
Nuśkaaa gdzie Ty pracujesz, że masz tyle pracy ? Współczuje Ci. Tak samo miałam niedawno remont, hymm 2-3 lata temu i też bym zmieniła coś. Jakie imionka macie?
Dora kochana dasz radę, pobawisz się z maluszkiem , może coś się odblokuje u Was
India u mnie meble venge się nie sprzwadzają
Madziula ale seksik był co dziennie ? idziesz do lekarza sprawdzić czy owu była?
Ja maluję farbą fryzjerską Ce-Ce , miałam rude i brązy. Po ciąży dopiero umaluje sobie włosy własnie na rudy , bo naturalnie bardzo wyglądam. A co do malowania włosów w ciąży to żeby farby bez acetonu brać.
Laski ale działacie .
Nuśkaaa gdzie Ty pracujesz, że masz tyle pracy ? Współczuje Ci. Tak samo miałam niedawno remont, hymm 2-3 lata temu i też bym zmieniła coś. Jakie imionka macie?
Dora kochana dasz radę, pobawisz się z maluszkiem , może coś się odblokuje u Was
Madziula ale seksik był co dziennie ? idziesz do lekarza sprawdzić czy owu była?
Ja maluję farbą fryzjerską Ce-Ce , miałam rude i brązy. Po ciąży dopiero umaluje sobie włosy własnie na rudy , bo naturalnie bardzo wyglądam. A co do malowania włosów w ciąży to żeby farby bez acetonu brać.
India9
Madzia, czyli robię mieszankę i nakładam na włosy, uważając, aby nie wcierać w skórę głowy i zostawiam na 15-30 min. Tak? póżniej spłukuję, nakładam tonę odżywki następnie spłukuję, suszę i jeśli nie wyszło farbuję naturalnym odcieniem. Dobrze zrozumiałam szefowo?
Nuśkaaa
KasiaMarysia23 pracuję w sklepie, ale ostatnio mamy problemy personalne tzn brakuje nam ludków do pracy i "starzy" pracownicy muszą robić za 2 osoby ;/ mam nadzieję, że już niedługo a przez to, że wracam wypompowana z pracy w mieszkaniu nie mam mocy ogarniać i się tak zbiera ;/
A imionka to Jaś i właśnie Nastia
A imionka to Jaś i właśnie Nastia
Wiiktoriiaaa
Nuśka ten sam problem co u nas. Tzn u nas jeden z wielu. Ale też ludzi brak, tak się zastanawiam bo jedna dziewczyna uprzedzała że możliwe że wiosną zdecydują się na wyjazd do Niemiec, jak to dojdzie do skutku a mi w końcu kiedyś się uda zaciążyć to nie wiem jak reszta się wyrobi.
CzarnaMadzia
Moderatorka
CzarnaMadzia ja to jestem takim cykorem jeśli chodzi o farbowanie, że mam w szafce 2 farby właśnie z syoss ale ich nie robię, bo boje się sobie sama farbę nałożyć ;p
Walnij sobie farbę dzisiaj
Ja od liceum sama się farbuję i zawsze wychodzi
Nie ma co się zbyt przejmować wlosami, dużo zniosa
A już do niej nie chodzę bo mnie wkurw***.Dzień dobry .
Laski ale działacie .
W ciągu miesiąca wyciągnęła ode mnie ok 500 zł za same monitoring 5 minutowe. A wiem tyle co nic. Co drugi dzień kazała mi przychodzić i kasowala 150 zł.
Sir Yes Sir!Madzia, czyli robię mieszankę i nakładam na włosy, uważając, aby nie wcierać w skórę głowy i zostawiam na 15-30 min. Tak? póżniej spłukuję, nakładam tonę odżywki następnie spłukuję, suszę i jeśli nie wyszło farbuję naturalnym odcieniem. Dobrze zrozumiałam szefowo?
Wyślij mi farbę która chcesz sobie kupić to zobaczę odcien
Mamakulka
Ja tez sama sie farvuje od zawsze. Ombre umiem i pasemka tez i obcinam się sama Lubie to i nigdy sobie nie zepsulam teraz mam fioletowe ombre
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama