reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India może za mało rozjasniacza albo troszkę dłużej potrzymac trzeba. .. ja jutro kupuje rozjasniacz i odżywkę jakaś dodatkową i tez działam :)
do porodu będę miała średni brąz lub ciemny blond taki mam cel "D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Mamakulka, bo tu eksperymenty.
Moze za duzo szamponu i odzywki.
Ja zawsze sama farbuje :-)
Nie boje sie, to tylko wlosy, kolory wychodza rozne. Mi sie szybko moje wlosy nudza i ciagle podazam za zmiana :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

no to już się wbilas wiec opowiadaj jak ci mija dzień.
ja właśnie zrobiłam sobie kawusie i będę malowała paznokcie... bo nie wiem czemu ale dziś dwa obgryzlam o_O juz dawno się to nie zdążyło wiec musze szybko je pomalować bo juz są wypilowane. ..
jak nie pomaluje to pewnie wszystkie obgrgze :(

Mam to samo! Jak mam pomalowane to mogę mieć długo i szybko rosną a jak zacznę skubac to koniec świata :D

A no dzień mija w sumie leniwie. Gadalam z mężem , trochę pobudzalam małego żeby poskakal bo leniwy i leżę :) coś mi się wydaje ze się tyłkiem odwrócił do świata bo coś czuje ale strasznie przytlumone właśnie... zobaczymy wieczorem. No ale skoro coś się rusza to się nie martwie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam brąz mieszany z czerwienią, rude, blondy, później same brązy, brązy z blond pasemkami, a kiedyś to nawet czarne mi się zdarzyło mieć i wyglądałam jak śmierć, bo strasznie blada jestem ;p
Ja lubię siebie w blondach, a mój twierdzi, że w ciemnym brązie najlepiej ;p

reklama
no to już się wbilas wiec opowiadaj jak ci mija dzień.
ja właśnie zrobiłam sobie kawusie i będę malowała paznokcie... bo nie wiem czemu ale dziś dwa obgryzlam o_O juz dawno się to nie zdążyło wiec musze szybko je pomalować bo juz są wypilowane. ..
jak nie pomaluje to pewnie wszystkie obgrgze :(

Ja miałam tak od dzieciństwa, moja babcia też obgryzała. W lo dziewczyny miały zadbane i ja też przestałam obgryzać , a na studiach odżywki kupowałam (polecam eveline 8w1) i brałam skrzyp.
Ja u stóp dziś malowałam, potem u dłoni zacznę.
Oglądam "Twoja twarz brzmi znajomo, po obiadku dzidzia mocno szaleje :D Jejku aż mi się śmiać chce :)
Tata śpi obok na kanapie ale ma wypieki i martwię się żeby nie był chory :(

Do góry