reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Podziwia ja sama bym się bała, tak samo henne na brwi.
Życiowa
Fanka BB :)
ja tez się sama farbowalam i scinalam. .. tzn jak mieszkałam w Płocku to miałam fajną fryzjerke pod "nosem" i do niej chodziłam raz w miesiącu. .. teraz jak poszłam do fryzjera to ani fryzura ani kolor mi nie przypadł do gustu lepiej sama się scinalam i farbowalam. .. jutro kupuje rozjasniacz i odżywkę albo maskę dodatkowo i będę działać... albo za jakieś dwa tyg zacznę jak skończę pierwszy trymestr
CzarnaMadzia
Moderatorka
Londy rozjasniacze są niezle taki w niebieskim opakowaniu?Garnier Color Naturals, 6N, naturalny ciemny blond. A rozjasniacz tylko londy i nie wien ile % ma woda
I tak o połowę się zmniejszy jego skutecznosc
CzarnaMadzia
Moderatorka
Ja henna tez sama kladePodziwia ja sama bym się bała, tak samo henne na brwi.
Obcinam sobie włosy i je farbuje
Wiecie jakie przebitki są na farbach i rozjadniaczu u fryzjera?
Przykładowo zużywają materiał za 50 zł, a usługa kosztuje 300... ja juz nie mam cierpliwości to fryzjerów. Nigdy nie byłam zadowolona z uslugi:/ jakbym znała jakiegoś pasjonata fryzjerstwa i artystę to chętnie bym odwiedziła i nawet zapłaciła trochę więcej niż zwykle
CzarnaMadzia
Moderatorka
Cameleo nigdy nie stosowałam wiec go nie znam... ale to pewnie taki sam rozjaśnia jak reszta obserwuj czy kolor puszcza i w jakiej kondycji są wlosy tak do 20-25 minut bym max trzymałaJuz ten cameleo kupilam, bo tanszy o polowe. Tylko on o 6 tonow rozjasnia. To tez tak dlugo go trzymac?
reklama