reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
ja tez się sama farbowalam i scinalam. .. tzn jak mieszkałam w Płocku to miałam fajną fryzjerke pod "nosem" i do niej chodziłam raz w miesiącu. .. teraz jak poszłam do fryzjera to ani fryzura ani kolor mi nie przypadł do gustu :( lepiej sama się scinalam i farbowalam. .. jutro kupuje rozjasniacz i odżywkę albo maskę dodatkowo i będę działać... albo za jakieś dwa tyg zacznę jak skończę pierwszy trymestr ;)

Podziwia ja sama bym się bała, tak samo henne na brwi.
Ja henna tez sama klade:)
Obcinam sobie włosy i je farbuje;)
Wiecie jakie przebitki są na farbach i rozjadniaczu u fryzjera?
Przykładowo zużywają materiał za 50 zł, a usługa kosztuje 300... ja juz nie mam cierpliwości to fryzjerów. Nigdy nie byłam zadowolona z uslugi:/ jakbym znała jakiegoś pasjonata fryzjerstwa i artystę to chętnie bym odwiedziła i nawet zapłaciła trochę więcej niż zwykle:)

reklama
Do góry