reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oj ja niestety nie pamietam :( wiem, ze brałam ileś dni i odstawiałam i przychodziła miesiączka.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kasia - trochę dziwne te historie ,minka nie pisze ale czyta , kontakt ma tylko z Mariola na FB , która tez czyta forum i która ma ze mną kontakt na snap, a nie mówiła mi ze z minka , taki burdel . Ze tak powiem , mniejsza z tym ...

KasiuMarysiu ja po prostu jestem tutaj autentyczna, nie cierpię hejtowania i zawsze jeżeli już komuś zwrócę uwagę to staram się żeby krytyka była konstruktywna. Jestem tak samo krytyczna w stosunku do siebie jak i do innych. Trudno nie wszyscy muszą mnie lubic, ja sama nie wiem czy bym siebie polubila:p
Kurde dziewczyny kupiłam testy owulacyjne;D Nie wytrzymie:))

Madziu nie chodzi o ze ja udaje, po prostu trenuje cierpliwość. Jestem impulsywna, a staram się zachować spokój. Ja tez wole poszukać kilku informacji i je na przykład skonfrontować z Wami, zapytać.

A cykl na pewno będzie udany! będą dwie pary, Dora z Tobą i Aniaa_H z Wiki :-D

Cześć dziewczyny !
Tak to prawda czytam forum, ale bardzo rzadko.Cieszę się z każdej pozytywnej informacji, bardzo gratuluję staraczkom dwóch kreseczek :)
Trzymam kciuki za resztę staraczek, życzę wszystkim dużo zdrowia i wszystkiego dobrego.
Nie udzielam się, ponieważ mam trochę spraw na głowie i nie bardzo tu pasuję.
Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam.

Dzień dobry. ja juz w pracy ...
za oknem szaro i buro ale może się rozjaśni trochę.

Mariola szkoda ze uważasz że przestalas tu pasować. .. bo przecież wcześniej było ok. Ale to twoje odczucia.

Kasia ty dziś masz wizytę? trzymam kciuki choć wiem ze to dopiero pod wieczór :)

jak tam dziewczynki?
Madzia proszę ładnie działać ;)

tatinka jak się czujesz?

viola? znowu milczy cholero :p

gdzie jest tabelka? zaraz jej poszukam bo daaaawno jej nie widziałam już ;)

I ja sie witam. Jestesmy z Radziem w drodze do przedszkola :-)
Mariolka, szkoda, ze czasem nie napiszesz co u Ciebie. Tak jak Wy z Minka nas czytacie i jestescie ciekawe co u nas takbi my o Was myslimy. W koncu troche sie do siebie przyzwyczailysmy :-)
Wieczorem tak mnie brzuch bolal, ze w krotkim odstepie 2 nospy wzielam..dzis jest ok.

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
aga4011. ..........26.........4..........22.02
Myszuniapp.......29........3..........26.03
dowela. ............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1......... 10.04
Mamuniol..........31..........3..........14.04
MałaMi90...........26.........3..........18.04
Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05
Dora032............33.........2...........03.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->21t 4d
OlaMagda..........34.....4.......05.09.16-->18
KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 17td 2 d
Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d
India9..............30........2......13.10.16-->12t 1d
dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d
Życiowa............28.......2.......03.11.16-->10t
Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6tt 2d

reklama
Mam nadzieje ze to aktualna bo pdzekopalam pół naszego wątku żeby ją znaleźć :p

W najbliższym czasie na dol wskoczy Kasia :* tatinka :* i Ola21 :*

później AniaH i Wiki i Dora i Madzia (mija imienniczka) a za nimi cala reszta hi hi hi

Ciekawe tez co słychać u MalejMi i u Myszuniapp? o_O

Do góry