reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
poranny brzuszek w pracy ;)

Załączniki

• 1460095152632.jpg
    1460095152632.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 70
Kasia.... Skopiowalas bez mojej zmiany[emoji14]NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
aga4011. ..........26.........4..........22.02
Myszuniapp.......29........3..........26.03
dowela. ............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1......... 10.04
Mamuniol..........31..........3..........14.04
MałaMi90...........26.........3..........18.04
Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05
Dora032............33.........2...........03.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->22t 0d
OlaMagda..........34.....4.......05.09.16-->18
KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 18td 2 d
Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d
India9..............30........2......13.10.16-->13t 3d
dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d
Życiowa............28.......2.......03.11.16-->10t
Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6tt 2d

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

czesc dziewczynki!:)

piekny brzucholek!taki ladny jest!
u nas tez szaro,jestem dzis jeszcze w domu z tymkiem i ide pozniej na bete potwierdzic ciaze swoja.
ja chcialam pospac ale obudzilam sie kolo 6 juz i nie moglam zasnac wiec wstalam i tak sie krece bez celu po domu..nic mi sie nie chce:/
musze w domu posprzatac a mam lenia..moze pozniej mi sie zachce;)
a jak tam mamakulka?dora??

Dzień dobry ;/

W nocy zjadłam gruszkę i popiłam wodą :dry::dry::dry:
bo w między czasie jadłam orzeszki ziemne;/

laseczki to najlepsze miesiączki do fasolkowania, trzymamy kciuki&&&&&&&&
Myszka już szlaje ;)

India przyszły ciuszki ???

Życiowa kiedy kochana bedzie wiadomo czy to dwie dziecinki ?:tak:[/QUOT
Jeszcze nie, ale zamawialam ekonomicznym, wiec pewnie w przyszlym tygodniu dopiero dotra. To sa dwie paczki

Hejka :)

Życiowa w takim razie i moja imienniczko :p śliczny brzuszek, sama jestem ciekawa czy jeden czy dwa szkrabiki tam mieszkają :D

Ja się wczoraj umówiłam na dzisiaj na fryzjera trochę mam cykora bo nigdy (poza wybrykiem na koniec gimnazjum) nie farbowałam włosów. Ostatnio naoglądałam się ostrego cięcia i zastanawiam się jak niektórzy mogą robić ludziom na głowach takie straszne rzeczy. Ale swojej ufam, tyle razy mnie czesała, najbardziej się bałam fryzury ślubnej ale byłam zadowolona. Nawet jak dowelcia pisała o swoim ślubie to mnie na wspominki wzięło i oglądałam sobie zdjęcia z mojego, kurcze jak czas leci :O
A jak dobrze pójdzie to może wcisnę się jakoś do kosmetyczki, a jak wystarczy czasu to pojedziemy na zakupy, wiem że wiele kobiet tak mówi mając pełną szafę, ale ja serio nie mam się w co ubrać jak lato przyjdzie...

Mamakulka leży i delektuje się ruchami dzieciora :)

Dziewczyny okularnice będące juz w ciazy. Czy popsuł Wam się w ciąży wzrok jeszcze? Bo ja zawsze nosiłam 1.5 minusy a teraz to chyba ze 2.5 bym musiala! Nie widzę tv , jak zdejmie oksy to nie widzę nic. Czytałam, że po porodzie przejdzie ale żeby aż tak?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Madzia czyli na dniach powinien pęknac :) teraz przytulanie częste ;)

Dziś zaczynamy nasze starania:D

Oo to bardzo dobre wieści w takim razie ;) ja za bardzo nie orientuje się w tych testach owulacyjnych bo nigdy nie robilam ani na monitoringu tez nie bylam ale przeczuwam ,że ten miesiac bedzie Twoj jesli test wychodzi juz i w ogole ;)

Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom
Dziękuję Ci kochana:*

Kasia Marysia- wiem ze jesteś szczera osoba tylko po prostu często nie chcesz kogoś urazic:)
Mamakulka- mi się podczas ciąży bardzo popsuł wzrok:/ to się wiąże ze zmianą ciśnienia w galę ocznej.
Dziękuję wszystkim dziewczynka które trzymają za mnie kciuki:)

Do góry