reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

aga dora ma racje,lepiej sie teraz wyleczyc niz pozniej martwic!!:):)

ola..nie czytalam juz pozniej wszystkich postow ale wez ty sie dziewczyno ogarnij!no ja rozumiem ze ciaza to stres ale matko nie przesadzajmy!!stres nie sluzy ani tobie ani fasolce ani twojemu chlopolkowi.

wyluzuj czekaj i sie delektuj!!

reklama
Olcia ja Cie rowniez rozumiem ,ze sie martwisz ,ale naprawde musisz odpuscic bo co ma byc to i tak bedzie i musisz wierzyc w to ze bedzie dobrze wszystko i cierpliwie czekac. Ja poszlam w tej ciazy dopiero do gina w rowno 8 tyg od om bo nie chcialam sie wczesniej rozczarowac i rozmyslac czy wszystko oki i w ogole . Takze spokojnie kochana i trzeba czekac juz na Twoje usg;)

Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom

aga a ty biedna sie nie zalamuj!!:)torbiel to nie koniec swiata..ciesz sie ze to tylko taka pierdola o jak tylko sie wyleczysz to mozesz dzialac smialo!:)na wiosne akurat bedzie przyjemnie!:)prosze cie nie placz juz i dbaj o siebie,idz na usg daj sie porzadnie przebadac a wszystko bedzie cudownie!!:)miesiac w ta czy w tamta,nie ma rozniczy:)bedzie brzuchol w koncu tylko na spokojnie:)trzymam kciuki za ciebie i mam nadzieje ze sama nabierzesz wiary w to bo bez tego to sie nie da!!trzeba samemu wierzyc ze bedzie dobrze:*bo bedzie!!:)

KasiuMarysiu ja po prostu jestem tutaj autentyczna, nie cierpię hejtowania i zawsze jeżeli już komuś zwrócę uwagę to staram się żeby krytyka była konstruktywna. Jestem tak samo krytyczna w stosunku do siebie jak i do innych. Trudno nie wszyscy muszą mnie lubic, ja sama nie wiem czy bym siebie polubila:p
Kurde dziewczyny kupiłam testy owulacyjne;D Nie wytrzymie:))

CzarnaMadzia i kiedy zaczniesz robic?;)

Juz zrobilam:D
Byłam na monitoringu i w 11 dc pęcherzyk miał 13 mm, rośnie tak 2 mm dziennie. Dziś powinien mieć ok 19 mm:) Szybko owu będzie w tym cyklu bo dziś jest 14 dc i kreska na teście juz jest, jeszcze nie tak mocna jak kontrolna ale widoczna i mocno zarysowana:)

Oo to bardzo dobre wieści w takim razie ;) ja za bardzo nie orientuje się w tych testach owulacyjnych bo nigdy nie robilam ani na monitoringu tez nie bylam ale przeczuwam ,że ten miesiac bedzie Twoj jesli test wychodzi juz i w ogole ;)

Dziewczyny ja w ciąży nie byłam, ale mysle, ze tak samo bym panikowała jak Wy, a facetom sie łatwo mowi, bo żaden nigdy nie przezywaj tego stanu.
Dzwoneczku a skąd wracasz do Polski? Bo ten wątek mam zagubiony
Olu musisz sie uspokoić. I dla siebie i dla malucha. Negatywne myślenie przyciąga negatywne zdarzenia. Musisz zmienic nastawienie
Kasiu okres juz jest:) czekamy do czerwca :)

Aga kochana ja miałam torbieli juz wiecej niz sobie możesz wyobrazic. Od dłuższego czasu jest czysto. I normalnie moge zachodzić w ciąże powiedział lekarz :) bedzie dobrze. Torbiel podczas okresu prawdopodobnie Tobje pęknie. Bedziesz miała bardzo bolesna miesiączkę, ale organizm sie oczyści. Mi tak pękła dwa razy po progesteronie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Macie pozdrowienia od Minki! :)
Wszystko u niej w porządku. Odpuścili starania na etapie wyliczania dni płodnych i owulacji. Kochają się kiedy mają ochotę i mówi że tak jest o wiele lepiej. Nie czyta nas ale jest na bieżąco, bo ma kontakt z Mariola na fb.

Trochę mnie dziwi Mariola, ze cały czas nas czytasz i tyle razy dziewczyny pisały że ciekawe czemu się nie oddzywasz, co u Ciebie a Ty nawet nie odpowiedziałas.

Do góry