reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kuleczko a jakie jadłas??
Dzwoniłam żeby zapytać czy Paweł jest tam, bo ma wyłączony telefon od 16 cisza i się martwię.

Piękna pogoda, umylam płytki na balkonie :)

reklama
Może musi facet pomyśleć? Ja zazwyczaj jak mój w trasie jest i nie odbiera to krzyżem leżę i mam już wizję heheh kiedyś jak wracał z Norwegii to mało nie jeblam. Wyobraźcie sobie ze rozladowal mu się telefon , na promie wypił 5 piw i jak zjechał to musiał się wyspać żeby prowadzić i miał być 3 nad ranem a był 16 po południu !!! A jak dzwoniłam wlaczala się niemiecka poczta głosowa cholera wie czemu.

A leczo jadłam z.papryka tez :) kocham leczo. A teraz właśnie skończyłam obiad robić i juz bym zjadla a wcześnie jest więc chyba zjem i w dupie. :D

Poleguje trochę dzisiaj bo nic mi się nie chce. Na klatce remont i robole pod drzwiami śpiewają aż śmiać mi się chce :D a to Śląsk wiec wyobraźcie sobie[emoji14]

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Marysia a mnie ominęło jakiś post ? Ze juz wiesz płeć dziecka ? Bo piszesz "moja myszka " :-)

Ja do każdego mowie " myszko " nawet to Kicka.

Dorcia, a bo mąż się nie odzywa od wczoraj i mam takie wizję jak Kulka. Ale to nie w jego stylu. Jak chciał sobie coś przemyśleć to pisał " odezwę się jutro, dobranoc " a jego ostatni sms " wszystko będzie dobrze " bo pisaliśmy o Kicku. Oooooj dziś to go opier***
Mam nerwa od wczoraj :)

Moja mama robi też leczo z mięsem. Ja robiłam z cukinia,papryką, pomidorem i kiełbaska z cebulką :)

Wiki, no jasne, że obiecałam, i tak będzie ;D Bedziemy Forumową parką zaciążoną i o ;D a w zasadzie to całkiem blisko siebie mieszkamy biorąc pod uwagę rozrzutnośc Forumowiczek po świecie, więc nawet się możemy wymieniać ciuszkami czy cuś huehuehue <3

A może będzie kombos i Dorcia w tym samym czasiez załapie, hohoho!

Kulcia, ja bym chyba zawału dostała na Twoim miejscu, ło Paaanie!

Tatinka, sliczny test! Piekne krechy. Zazdraaaszczam i duuuuzo zdrowia dla Was <3

KasiuMarysiu, nie denerwuj sie Mała. Będzie dobrze. Daj znać co z nim!

Mamakulka suknia juz sie szyje :) za dwa tygodnie pierwsza przymiarka :) jedziemy po sukienki dla dziewczyn:D
Tatinka super!!!! Ktory cykl starań? Ale super!!
Musze sie Was kurczowo trzymać. Po moim chwilowym spóźnieniu wypadają mi dni płodne wlasnie w rejonie ślubu i podróży poślubnej, moze sie uda od razu w takich pięknych okolicznościach:) a Wy macie genialne fluidy!:D

Tak Wiktoria moja kieca juz sie szyje. Dzisiaj pomyslałam, ze za dwa tygodnie przymiarka i sie zdenerwowałam aż :D

Ja tez sie nie wypowiadam na temat aborcji. Jestem jej przeciwniczka, ale nie wiem jak zachowałabym sie gdybym miała urodzić bardzo chore dziecko lub gdyby ktos mnie zgwałcił.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry