reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aleś stracha mi napędzila!!!! wizytujemy tego samego dnia :-D

Laski u mnie na Nfz czeka się ok tyg - dwóch, ale pani doktor co 3 tyg wyznacza wizytę.

Zobaczcie!!! Nie moglam się powstrzymać
Marysia, nie pamietam juz.... Czy Ty znasz plec? Chyba nie jeszcze? Jak to jest :-) ?

Piekny komplecik, ja tez sie dzisiaj nie moglam powstrzymac i kupilam na allegro 6 bodziakow :D ja bardzo lubie chomikowac :-)

reklama
Dzwoneczku, na wszelki wypadek stosuj to co dala. Po co kusic los. Pewnie nic sie nie stanie zlego, ale lepiej dmuchac na zimne. Ja w I tez mialam infekcje i mi babki w aptece niczego nie byly w stanie polecic. Teraz juz nie pamietam czym sie leczylam.

Ola, nie chce Cie straszyc, ale tak na przyszlosc, gdybys kiedys o kolejna ciaze sie starala to kwas foliowy przyjmuje sie od poczatku staran o dziecko

Dzwoneczku, na wszelki wypadek stosuj to co dala. Po co kusic los. Pewnie nic sie nie stanie zlego, ale lepiej dmuchac na zimne. Ja w I tez mialam infekcje i mi babki w aptece niczego nie byly w stanie polecic. Teraz juz nie pamietam czym sie leczylam.

Ola, nie chce Cie straszyc, ale tak na przyszlosc, gdybys kiedys o kolejna ciaze sie starala to kwas foliowy przyjmuje sie od poczatku staran o dziecko
No tak ale lekarz mówił ze zawsze swoim pacjetkom kaze brać jak juz się dowiedza o ciąży bo tez nie brały przed i zdrowe dzieci. .juz zaczęłam brać kochana od dzisiaj :*

India 25 na połowkowym się dowiem ;-)

Dzwoneczku coś słyszałam żeby clotrimazolum w 1 trym nie brać. Na wrzesieniowkach w 2 trym dostała koleżanka, ja dostałam Macmiror

Hejka ;) Starałam się podczytywać ale nie miałam kiedy napisać.

Dziewczyny świetne te Wasze brzuszki :) proszę o więcej takich ładnych zdjęć :)

Marysia fajniutkie to ubranko, rozczulają mnie takie :p

Byłam dzisiaj w olmedzie i dowiedziałam się na kiedy mam tą wizytę od wtedy (dawno temu) przełożoną i postanowiłam że na nią pójdę,będzie się to wiązało z tym że deklaracje zmienię drugi raz, ale zaryzykuję i już...

Ja zrobiłam kotleciki z kaszy jaglanej, ze szpinakiem i fetą. Mi mojemu bratu bardzo smakują ale mąż marudzi że smakują jak pasza dla zwierząt, bo co to za kotlet bez mięsa.

No więc kwas foliowy biorę już teraz.Zakupiłam wraz z testami i będzie istne szaleństwo.
Wiktoria ja tam lubie takie kotleciaki, mogłabym się u Ciebie stołować:D
Na tę okoliczność kupiłam sobie czekoladowe piwo :D

reklama
Do góry