reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja liczyłam drugi trymestr od skonczonego 14 tygodnia żeby mieć pewność, że od zapłodnienia I od miesiączki i w ogóle minęło 12 tygodni :D

A mój syn dzisiaj harcuje :D ciesze się bardzo, że tak go wzięło :)

Nuska co slychowac ?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
A żeby nie było to pytam bo się pojawiłas a niedługo masz termin dziadówy wiec może juz coś przeczuwasz :D

Życiowa a ja mam lek przed cc. Ale rozumiem w pełnię Twoja postawę ze względu na Twoje przeżycia.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Dzwoneczek a na kiedy masz termin? bo ja jutro zaczynam 11 :p
a cc planuje się dwa tyg wcześniej niż termin wychodzi :p
Termin mam na 19 pazdziernika .
No wlasnie niewiem Nadziejko tez zawsze bralam clotrimazol i zawsze mi pomagalo najlepiej a teraz to juz nie wiem czy mozna tak mieszac wczoraj to a dzis tamto

Mamakulka, ostatnio bardzo mnie mdliło, kręciło mi się w głowie, a piersi jak by ważyły tonę i dzisiaj bete robiłam i cykl stracony (czułam się tak chyba przez ten zastrzyk) ;/ ale się nie łamię, kilka łez popłynęło, ale już jest lepiej ;) Kwiecień będzie moim miesiącem ;) Teraz tylko trzeba czekać na @ ;p

ale sie wymeczylam!posprzatalam balkon,przesadzilam kwiaty i mozna usiasc na foteliku bujanym i patrzec na swieczki:)tylko zeby pogoda sie utrzymala;)

mamakulka,cc wcale nie jest takie straszne!!ja mialam i wiem ze z druga ciaza tez bede chciala!

a ja dalej czekam!brzuch mnie boli wiec zobaczymy...

reklama
Hmm kurcze dzwoneczku sama juz nie wiem ale ja tez sie balam to brac jak przeczytalam ulotke ze od 2 trymestru mozna to brac ale tak z ciekawosci weszlam na neta i dziewczyny braly to we wczesniejszych tygodniach i nic im nie bylo ani dzieciaczkom i to mnie uspokoilo . Ale no i tak mi sie wydaje ze lepszy ten antybiotyk niz meczyc sie z zakazeniem

Do góry