reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja liczyłam drugi trymestr od skonczonego 14 tygodnia żeby mieć pewność, że od zapłodnienia I od miesiączki i w ogóle minęło 12 tygodni :D

A mój syn dzisiaj harcuje :D ciesze się bardzo, że tak go wzięło :)

Nuska co slychowac ?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
A żeby nie było to pytam bo się pojawiłas a niedługo masz termin dziadówy wiec może juz coś przeczuwasz :D

Życiowa a ja mam lek przed cc. Ale rozumiem w pełnię Twoja postawę ze względu na Twoje przeżycia.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Dzwoneczek a na kiedy masz termin? bo ja jutro zaczynam 11 :p
a cc planuje się dwa tyg wcześniej niż termin wychodzi :p
Termin mam na 19 pazdziernika .
No wlasnie niewiem Nadziejko tez zawsze bralam clotrimazol i zawsze mi pomagalo najlepiej a teraz to juz nie wiem czy mozna tak mieszac wczoraj to a dzis tamto

Mamakulka, ostatnio bardzo mnie mdliło, kręciło mi się w głowie, a piersi jak by ważyły tonę i dzisiaj bete robiłam i cykl stracony (czułam się tak chyba przez ten zastrzyk) ;/ ale się nie łamię, kilka łez popłynęło, ale już jest lepiej ;) Kwiecień będzie moim miesiącem ;) Teraz tylko trzeba czekać na @ ;p

ale sie wymeczylam!posprzatalam balkon,przesadzilam kwiaty i mozna usiasc na foteliku bujanym i patrzec na swieczki:)tylko zeby pogoda sie utrzymala;)

mamakulka,cc wcale nie jest takie straszne!!ja mialam i wiem ze z druga ciaza tez bede chciala!

a ja dalej czekam!brzuch mnie boli wiec zobaczymy...

reklama
Hmm kurcze dzwoneczku sama juz nie wiem ale ja tez sie balam to brac jak przeczytalam ulotke ze od 2 trymestru mozna to brac ale tak z ciekawosci weszlam na neta i dziewczyny braly to we wczesniejszych tygodniach i nic im nie bylo ani dzieciaczkom i to mnie uspokoilo . Ale no i tak mi sie wydaje ze lepszy ten antybiotyk niz meczyc sie z zakazeniem

Do góry