reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witam wszystkie Damy[emoji3] jestem nowa na forum i w miarę nowa w staraniach o dzidziusia. Mam nadzieję, że wszystkie zobaczymy tę magiczną "drugą" kreskę. W zasadze teraz jest 4 cykl, kiedy zaczeliśmy się starać. Pierwszy z testem owulacyjnym, który pokrył mi się idealnie z kalendarzykiem... Niestety jestem już dość wiekowa jak na pierwszą ciążę... Stąd u mnie gdzieś bardzo głęboko zakorzeniona obawa, że może nie iść jak powinno. Niemniej póki co, ćwiczę na sobie pozytywne myślenie... Miło będzie móc wymienić się spostrzeżeniami z kimś na podobnym etapie:) pozdrowienia dla wzzystkich!!!

Ostatnia edycja:
Cześć minka ;-)
Witaj bogini , tak zapisz sie do tabelki i napisz coś o sobie ..,
Minka ja nie wiem , mnie wszystko jedno [emoji4][emoji182][emoji8]

Dzuewczyny coś śpią , minka tyko ja ty poranne ptaszki ...
Mój mały je śniadanie i dziś jedzie na wycieczkę , z klasa , na 2 dni na jedna noc pierwszy raz w życiu :-/

reklama
Do góry