reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Czesc
AniuH nie bylam u lekarza jak nic sie nie bedzie dzialo to moze doczekam do 31, wymioty znowu wrocily ble nie lubie tego. Tak tak juz niedługo do Polski, napewno bede zadziej na forum bo u rodziców nie ma internetu dopiero na wakacje założę u siebie. Aniu bardzo życze Tobie abys zobaczyla na tescie upragniowe kreseczki oczywiscie wszystkim staraczkom tego zycze
W niedziele mamy zaproszenie na urodziny znajomych syna ktore beda w takim fikolandzie i nie mam pojecia co mozna kupic dla 6 latka moze macie jakies pomysły .
Myszunia sliczna ta Twoja córcia ! Juz niedlugo napewno druga slicznotka lub slicznotek bedzie rosł w brzuszku !

AniaH dziekuje wszystko jest dobrze;* rosnie brzuszek rosnie pomalu;*

Myszuniapp po to tu jestesmy zeby wspierac ;*
Ide dalej myc te bruudasy okienne bo az patrzec nie moge ;*

Dzień dobry
Ania ja slyszalam różne opinie o testach z allegro. Ja kupowałam w Rossmannie i w aptece.

Dziewczyny macie doświadczenie w rozliczanou pitów przez internet?

Anka ja od trzech lat tylko przez neta się rozliczam :)

dzień dobry bardzo wszystkim :*
ja rano biegła na badania. pierwsze klucie zaliczone. .. teraz się mecze w pracy bo coś mi się chce a nie wiem co :p

Nadziejka cholero nie myj okien wariacie! !!

Staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki mocno ooo! !!!!!
sama wiem jak to jest z tym czekaniem na wszystko na owu i dni płodne na @ a może bardziej brak @ itp....
dlatego piszcie kochane co i jak tam u każdej z Was :)

słońce wyszło! !!!!

Anka ja od trzech lat tylko przez neta się rozliczam :)

dzień dobry bardzo wszystkim :*
ja rano biegła na badania. pierwsze klucie zaliczone. .. teraz się mecze w pracy bo coś mi się chce a nie wiem co :p
Życiowa musze miec podpis elektroniczny czy bez tego tez moge rozliczyć sie przez internet?

reklama
możesz bez tego ale wtedy będzie ci potrzebny przychód albo dochód z poprzedniego roku (nie jestem pewna czy to czy to) na końcu jak juz wszystko uzupelnisz to wyskoczy ci takie pole. a przez pogan e-deklaracje czy bezpośrednio przez stronę e-pity wypełnisz?

Do góry