reklama
Ile u Ciebie kosztują? U mnie tak w granicach 8-10złZadnych objawow nie mam. Testu tez nie mam i nie bede kupowac u nas bo sa mega drogie. Zamowilam w aptece to poczekam az przyjdzie
Życiowa
Fanka BB :)
nie wiem czy tego nie.mozna meilowo wysłać byś musiała zadzwonić i zapytać. aczkolwiek ja składałam ten dodatek w US w zupełnie innym województwie kilka lat temu a zwrot mi nadal NATO konto przychodzi.Do US mam 35 km. Jak juz bym byla na miejscu to bym zlozyla osobiście
...
czy w poprzednich latach zwrot na konto dostawalas? jak tak to chyba oni automatyczne wysyłają na ten sam rachunek
Mamakulka
Ja tez przez neta rozliczam bez podpisu.
Mała Mi kurde aż mnie ciareczki przeszły ze być może kolejna ciężarówka
Ja jak kupowałam strumieniowe testy to kosztowały w dwupaku 15 zyla
Mała Mi a może kup ten test żeby nas nie męczyć cooo?
Ej laski
Słuchajcie moja koleżanka taka ma sytuacje ze koniec. Od 12 lat ciągle z tym samym kolesiem ma przeboje. Juz 3 związki rozwalilam sobie przez niego. Wg mnie to już jest jakieś przeznaczenie bo jakby nie było to zawęź razem gdzieś wyladuja. 2 lata temu on za paserke poszedł siedzieć . Miał 5 lat a po 2 wyszedł i się przypadkiem spodkali i jak na filmach w swoje ramiona i do łóżka hehe. Co najgorsze. Ona ma od tych 2 lat faceta ( z tamtym się rozstała przed jego pójściem do paki żeby nie bylo) i raz z nim wpadła ale poronila i się starali ale nie wychodziło. Jak przespać się z tym D. To bez zabezpieczenia i teraz kupiła tabletkę wiadomo jaka i pyta co robić. I co byście zrobiły? Bo w sumie jakby zaszła to teraz czyje dziecko? I z którym być? Ja jej powiedziałam , że los za nią zadecyduje. Ale powiedzcie obiektywnie bo ja lubię tego d . On jest strasznie inteligentny facet. Przystojny i obrotny ( nie chodzi mi o ta paserke hehehe) mądry jest bardzo i pomocny a ten drugi szkoda gadać jak dla mnie. Pomocy hehe
Mała Mi kurde aż mnie ciareczki przeszły ze być może kolejna ciężarówka
Ja jak kupowałam strumieniowe testy to kosztowały w dwupaku 15 zyla
Mała Mi a może kup ten test żeby nas nie męczyć cooo?
Ej laski
Słuchajcie moja koleżanka taka ma sytuacje ze koniec. Od 12 lat ciągle z tym samym kolesiem ma przeboje. Juz 3 związki rozwalilam sobie przez niego. Wg mnie to już jest jakieś przeznaczenie bo jakby nie było to zawęź razem gdzieś wyladuja. 2 lata temu on za paserke poszedł siedzieć . Miał 5 lat a po 2 wyszedł i się przypadkiem spodkali i jak na filmach w swoje ramiona i do łóżka hehe. Co najgorsze. Ona ma od tych 2 lat faceta ( z tamtym się rozstała przed jego pójściem do paki żeby nie bylo) i raz z nim wpadła ale poronila i się starali ale nie wychodziło. Jak przespać się z tym D. To bez zabezpieczenia i teraz kupiła tabletkę wiadomo jaka i pyta co robić. I co byście zrobiły? Bo w sumie jakby zaszła to teraz czyje dziecko? I z którym być? Ja jej powiedziałam , że los za nią zadecyduje. Ale powiedzcie obiektywnie bo ja lubię tego d . On jest strasznie inteligentny facet. Przystojny i obrotny ( nie chodzi mi o ta paserke hehehe) mądry jest bardzo i pomocny a ten drugi szkoda gadać jak dla mnie. Pomocy hehe
Anka_32
Wlasnie przeczytalam ze nr konta trzeba zaktualizowac osoboscie i nawer jak w pit wpiszesz inny nr konta to i tak wysylaja na nr podany w systemie. Mi zawsze wysylali poczta wiec teraz tez odesla pewnienie wiem czy tego nie.mozna meilowo wysłać byś musiała zadzwonić i zapytać. aczkolwiek ja składałam ten dodatek w US w zupełnie innym województwie kilka lat temu a zwrot mi nadal NATO konto przychodzi.
...
czy w poprzednich latach zwrot na konto dostawalas? jak tak to chyba oni automatyczne wysyłają na ten sam rachunek
reklama