reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora u nas w poprzedniej ciąży bylo tak ze 7 cykli co miesiąc spina, dni plodne itp i nic... A w 8cyklu mieliśmy wesele znajomych i jakos w tym czasie plodne i staraliśmy sie ale tak jakos na luzie i w ogóle się nie spodziewałam, bylam przekonana że dostane @ i niespodzianka :)

Ale w ogóle nie kumam wpadek haha no bo jak?? :p wiem wiem- te osoby po prostu nie liczą płodnych , nie płodnych a ja juz mam w glowie tak ze momentalnie jak dostawałam @ to w glowie obliczalam kiedy owu... Ech to juz obciążenie psychiczne...

reklama
KasiaMarysia dziękuj za gratulacje :)
Uciekam spać bo mój na nocce a ja jutro wstaje przed 7 :)
Slodkich snów dziewczyny :)
P.S. Minka a u ciebie jak samopoczucie przed nie nadejściem @?? :)

Hej masakra z tym wstawaniem:/ moj mnie ma urlop namawia :D
Dora dziala dziala jak myślisz to nie zajdziesz lekarz mi tak mówił moja mama miała to samo jak odpuściła to zaszla z reszta wiem z opowiadań koleżanek ze jak myslaly to nie zaszły daly spokój i pach ;) Kiedyś czytałam cos ze jak się stresujesz tym czy zajdzjesz to mózg wydziela cos takiego co uniemożliwia zapłodnienie trzeba się starac ale nie myśleć ze się odrazu zajdzie hehe

Viola ja tez nie kumam wpadek jak można wpaśc??? Zawsze sie nad tym zastanawialam Kumam ze nie kazda patrzy na dni plodne ale jak nie chcesz dziecka to sie zabezpieczaj a nie daja nie patrzą a potem ze wpadli :) z reszta dni plodne czuc :)
Albl taka co kasy nie ma a co chwile dziecko a kup sobie tw tabletki ile one kosztują przecież nie sa drogie masakra:/ chodzi mi oczywiście o takie co nie uważają a maja pretensje ale tez duzo zalezy od faceta czy uważa czy nie bo sa gamonie :)

Ostatnia edycja:
No Viola tez nie rozumiem.jak można wpaść. Szczególnie z przerywanego seksu. My z mężem stosowalismy te formę "zabezpieczenia " 7 lat. I co? Nie zaszłam. Wiec tym bardziej z użyciem czegoś. Chociaż moja kumpela twierdzi , że przy tabsach zaszła. Ale ciekawe czy brala je regularnie :D

No mnie się wydaje , że chodzi o blokadę psychiczną również u faceta . On też presję czuje wydziela się hormon stresu i morduje plemniki :) Moja teoria :p trzeba na luzie bez spiny są inne terminy :D

India napisz koniecznie jak wrażenia ja wrócisz :) tez bym gdzieś na weekend wyskoczyła. ..
a Radek z wami pojechał?
Tak, Radka tez wzielismy..jestesmy tu ze znajomymi i ich synkiem.
Ogolnie fajnie, zupelnie inaczej niz w wakacje :-) pusto i slicznie. Wczoraj bylo bardzo slonecznie :-) zaraz sie pakujemy, sniadanie i w droge :-)
Dzieciaki pokasluja od tego morskiego powietrza. Jutro Radkowi wolne robie, moze sie nie rozlozy :-)

To jest najgorsze, jak ktos chce, planuje, mysli a sie nie udaje. Ja w poprzedniej staralam sie 7 cykli i tez zaszlam w miesiacu, w ktorym bylam pewna, ze owulacji nie mam. Teraz udalo sie odrazu, moze dlatego, ze nie wierzylam, ze moze udac sie odrazu i nastawialam sie na dluzsze starania

Dzień dobry :*
Ale dużo piszecie. :) wczoraj wróciłam późno do domu, bo byliśmy u teściów więc dziś nadrabiam czytanie :)
Jeszcze w łóżku, bo mam 3 dni wolnego :)

My tak bardziej chyba w maju zaczniemy sie starac o dzidziusia no ale jak wczesniej sie uda to tez bedzie dobrze☺
Minka? Aniah? Anettte? Mariola? Ola? Wiki? Dora? Nuska? Tatinka? Myszunia? Jak u Was? I u calej naszej forumowej rodzinki?

Dziękuję w wszystko dobrze. Ostro pracuje nad projektem "dzidzia" robię testy owulacyjne i wygląda na to że owu wypada mi o wiele później niż myślałam bo na 19-20 dc. A więc staram się nie stresować, a poprostu działać ;) trzymajcie kciuki bo to już 7 miesiąc starań i nie wiem na jak długo jeszcze wystarczy mi sił.

reklama
Do góry