reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu jajniki policystyczne usg dopochwowe wykazuje nie?
Ja mam regularnie nieraz zdarzyło się parę dni spóźnienia do tygodnia ale to zadkko a plemnkki bada urolog ?a dlaczego nie mialas owulacji? ??
Nuskaaa ja tez :) cala łazienkę mam tego :) ale ziaje uwielbiam :)

Aa podkladow zadko uzywam mówią mi ze bez ladnie wyglądam :)
Fajny jest z oriflame giordani gold albo z roeral infalible cos takiego zamienia sie w puder podczas smarowania tylko ze 60 zl ostatnio kupilam jakis z maybelline ale bylam zolta to oddalam mamie i byl ok z garniera mam bb spoko ale szybko spływa..ale mowie nie uzywam nawet tuszu bo mam długie rzęsy a jak pomaluje to mam za długie :p a ostatnio mialam płyn micelarny z gerniera tez różowy tez mega sama woda prawie :)

Ostatnia edycja:
Ja tez nie dlugo smigam spac. Jutro wracamy do domu. Fajnie oderwac sie od rzeczywistosci nawet na te dwa dni

India napisz koniecznie jak wrażenia ja wrócisz :) tez bym gdzieś na weekend wyskoczyła. ..
a Radek z wami pojechał?

Ola ja nie wiem jak sie wykrywa policystyczne jajniki bo ja tego nie mialam. Musisz sie dopytac Anette (jak dobrze pamietam)
Mi owulacja zniknela po poronieniu. Bralam leki pozniej na miesiąc przestalam zeby zobaczyc czy wrocila ale niestety i bralam az zaszlam w ciaze. Tylko ze w tym ostatnim cyklu oprocz leku na owu brałam tez duphaston

Tez bym gdzieś pojechala ale moj Z ma ciężko wziac urlop. Od jutra mial miec dwa tygodnie i oczywiście nie ma. Niby pracuje w budżetówce ale ciezko z tymi urlopami. Ma jeszcze 15 dni zaleglego urlopu! Teraz to jeszcze z checia bym gdzieś pojechala bo w sierpniu to ja sie nigdzie nie ruszam no chyba ze w lasy na mazury zeby mnie nikt nie widzial bo jeszcze pomysla ze w mazurskich jeziorach jakis potwór mieszka rodwm z Loch Ness hehe

Kasia Marysia bardzo miło , że Twój mąż się tak angażuje :)

Nuska cotam czytasz ?

No moja kumpela poronila w czerwcu zeszłego roku i do tej pory nic . Starają się ale ona tez uparta nie chce.do lekarza iść. A może właśnie wyregulowanie cyklu i stymulacja potrzebna bo skoro raz się udało to na pewno znowu się uda.

Dobra to już wiemy kto testuje. Dawać dziewczyny i juz wtedy zmieniamy nazwę i nie ma problemu :D

reklama
Kurde Aniu to się mialas masakra :/
Ja jutro po pracy pójdę zapytać o te hormony tak dla siebie zeby wiedzieć :) on na usg mówił ze wszystko dobrze:) tylko ryje sobie głowę tym ze mam objawy na owulacje zawsze miałam śluz a teraz nie mialam :/
U mnie tez wiecznie o urlop trzeba się prosić moj sie lubi z moja przełożona to nieraz załatwi jak trzeba ale i tal jest problem
Ide laski od jutra ranki zaczynam juz się wykapalam itp ogarne kuchnie i lulu jak ja wstanę o 5 :/:/??
Nie naskrobcie za duzoo:-D
OlaMagda i Minka do Nas!!!
Dobranoc i do jutra :*

Do góry