reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi się usmiech na twarzy pojawia jak piszecie, że lubicie sernik Bo to takie moje i mojego m tajne hasło.
Kiedyś dawno temu jak pisaliśmy do siebie na gg to on kiedyś zagadał, że ma ochotę na coś na s..;) Oczywiście wiedziałam o co chodzi, ale zażartowałam, że na sernik... A wy macie jakieś takie tajne hasełka albo znaki?

reklama
Zyciowa nie kus nie kus juz zapisalam na liscie zakupow na jutro dla swojego meza zeby kupil serniczek w polskim sklepie ale on i tak nie rowna sie z takim pieczonym w domku a ze ja mam dwie lewe rece do pieczenia ciast to juz wole kupic .
Wiecie ze przed wczoraj tez mi sie snilo ze krwawilam to chyba sen koszmar wszystkih ciezarnych albo siedzi to gdzies w podswiadomosci strach i dlatego sie sni .
A co do seksu to u nas marnie ostatnio moj powiedzial ze takie kochanie to nie kochanie ale ja jakos nie potrafie fikac i wyginac sie tak jak nie bylam w ciazy bo sie po prostu boje a po drugie jak te wieczorne mdlosci dopadaja to nie mam ochoty na nic

Ja dzis na obiad mialam sos z pory, pieczarek, kurczaka, szpinaku i serka mascarpone do makaronu mmmm pychotka ☺☺☺
A co do sernika to tez uwielbiam ☺ ostatnio bratowa robila z nowego przepisu z mandarynkami

MalaMi smakowicie brzmi ten twoj obiadek a o serniku z mandarynkami nie slyszalam ja to najbardziej lubie z kruszonka albo z brzoskwiniami

Z mandarynkami byl wyborny☺ a moj obiad to szybko sie robi
2 duze pory (to biale) drobno siekasz idusisz na oliwie, dodajesz pokrojone w plasterki pieczarki(500g), poszatkowany swiezy szpinak, 1 filet z kurczaka pokroic wkostke i prxyprawic i podsmażyć. Po uduszeniu warzyw dodać kurczaka i serek mascarpone i dusic na ogniu dopuki serek ladnie sie nie rozpusci, doprawic sola i pieprzem. Ja poznien lacze wszysko z makaronem w garnku ( swiderki albo penne) mozna zrobic to w wersji na ostro jesli ktos lubi to dodac albo chilki albo makaron kupic z dodatkiem chilli ☺

My ze swoim sie smiejemy jak jedno do drugiego mowi, powiedz mi coś slodkiego: miód, cukier, czekolada i zawsze jest kupę smiechu.

Moj ma ochote na pizze ale mi jakos nie chce sie robic

reklama
Do góry